Odg: izaso GoPro3 Reply #105 – February 04, 2013, 09:52:01 am jo bolje je u protune modu, jel to pitaš na odnos sa dosadašnjim verzijama ili na odnos sa konkurentima? Intagram: www.instagram.com/stipe.surlinFacebook: www.facebook.com/surlinstipeYoutube: www.youtube.com/c/StipeSurlin
Odg: izaso GoPro3 Reply #106 – February 04, 2013, 09:55:56 am Osobno sam se uvjerio u kvalitetu gopro2 pa čak i u slabijim svjetlosnim uvjetima...ali naravno čim je tamnije, pojavljuje se zrnasta slika što utječe na samu kvalitetu videozapisa.Kako vidim u priloženom video...te zrnatosti na gopro3 nema a snima se u noćnim uvjetima.Zato pitam, naspram dvojke vidim da je bolje ali radije da čujem iskustvo sa terena... Pančohar F8X - Pančohar X8 MINI - Pančo Phantom 3 Pro
Odg: izaso GoPro3 Reply #107 – February 04, 2013, 01:29:56 pm puno je bolje, zrnatosti ima ali je puno sitnija naspram dvojke, kao i same boje koje su puno realnije od dvojke kad je manjak svjetla.. Intagram: www.instagram.com/stipe.surlinFacebook: www.facebook.com/surlinstipeYoutube: www.youtube.com/c/StipeSurlin
Re: izaso GoPro3 Reply #108 – February 04, 2013, 03:57:48 pm Meni se jos uvijek cini da su ljepse boje na danjem svjetlu na dvojci a na trojci nekak bljedje... gledajuc na filmicima na netu... Iskustva vas kaj ste imali jednu i drugu ?Sent from my Galaxy S3 using Tapatalk
Odg: izaso GoPro3 Reply #109 – February 04, 2013, 04:58:03 pm nikad dvojka nemože imati bolje boje jer trojka je jača u postu jer ima flat image pa se bolje riješi color correction Intagram: www.instagram.com/stipe.surlinFacebook: www.facebook.com/surlinstipeYoutube: www.youtube.com/c/StipeSurlin
Re: izaso GoPro3 Reply #110 – February 05, 2013, 06:47:56 pm Nisam reko bolje neg ljepse To je razlika Fkors da je bolja trojka.Mislim ok, bavite se tim pa vam je postprodukcija normalna stvar, al za everyday use da moram na kompu svaki dan visit i radit korekcije na snimci poludio bih ))))Sent from my Galaxy S3 using Tapatalk
Odg: izaso GoPro3 Reply #111 – February 05, 2013, 07:50:08 pm gopro3 ima WB postavke tako da ako je dobra temperatura podešena bez posta treba izgledat bolje. GoPro3 ipak dopušta uz malo štelanja puno bolje rezultate od prijašnje. ako je krivo podešena normalno da ce i rezultat bit razočaravajući. Mislio sam da generaliziraš usporedbu. Intagram: www.instagram.com/stipe.surlinFacebook: www.facebook.com/surlinstipeYoutube: www.youtube.com/c/StipeSurlin
Re: izaso GoPro3 Reply #112 – February 05, 2013, 11:57:14 pm Daj reci to uploaderima na youtube Vecina snimki je blijeda skroz kod komparacija na danjem svjetlu.Ma, uglavnom, znas na sto mislim Sent from my Galaxy S3 using Tapatalk
Odg: izaso GoPro3 Reply #113 – February 06, 2013, 07:54:44 am znaš šta, zapeo mi za oko Sony Action Cam, gledao sam usporedbe sa gopro3, svidilo mi se šta sony ima steady shoot opciju stabilizacije slike a i jako mi se dopada dizajn koji je po meni puno više aerodinamičan. Očekuje se nastavak te kamere pa ćemo vidit šta dolazi pa možda i promjenit... :-D Intagram: www.instagram.com/stipe.surlinFacebook: www.facebook.com/surlinstipeYoutube: www.youtube.com/c/StipeSurlin
Re: izaso GoPro3 Reply #114 – February 06, 2013, 07:22:01 pm Su rekli kad ?Sent from my Galaxy S3 using Tapatalk
Odg: izaso GoPro3 Reply #115 – February 10, 2013, 06:19:05 pm Evo još jedan hrvatski proizvod...Aluminijsko kućište za GoPro 3.[attach=1] [attach=2] [attach=3] [attach=4] [attach=5] [attach=7][attach=8]materijal: kompozit aluminija i polietilenatežina: cca 75gna putu su još aluminijski distanceri, za profi look:[attach=6]Na donjoj strani kućišta nalazi se univerzalni navoj za montiranje na stalak ili nosač kamere.U slučaju potrebe spajanja kabela, konektori su dostupni, jedino treba izrezati skalpelom sivu tkaninu na poziciji konektora. Siva tkanina koja se vidi na slikama 4, 5, 6 i 7 je materijal koji blokira elektromagnetne šumove koje stvara bilo koja HD kamera, tako da više nema problema s rušenjem modela zbog smetnje kamere na elektroniku!Materijal je certificiran da blokira preko 110db (99,999.999.99%) elektromagnetnih zračenja na frekvenciji 1MHz, pa sve do preko 70db na 20GHz. Osim zaštite za kameru, radim i tubice za kablove baterije, kako bi se blokirali i šumovi koje stvaraju žice pod naponom.Radim i samo košuljice za zaštitu od zračenja, bez alu kućišta.Težina same košuljice je 5g.Cijena alu kućišta sa zaštitom od zračenja: 200knstefan
Odg: izaso GoPro3 Reply #117 – February 10, 2013, 07:00:29 pm nije konkretno alucobond, ali to je to...dva sloja aluminija sa plastikom u sredini.
Odg: izaso GoPro3 Reply #118 – February 10, 2013, 07:43:54 pm Ima li verzija za GOPRO 1?Kada sam prešao FPV s 2,4GHz na 1,2 GHz učestale su mi neke smetnje na naočalima. Nije stalno ali iritira. Horizontalne crte se javljaju na LCD ekranu i šum u slušalicama me zagušuje dosta često. Dekoncentrira u vožnji. Pokušavam ustanoviti odakle dolaze smetnje. Prvo bi pokušaio eliminirati swicher u GoPro. Kršite svoje koptere da biste ih bolje upoznali ! :-)A sada i avione! :-(
Odg: izaso GoPro3 Reply #119 – February 10, 2013, 08:06:01 pm Biti će uskoro verzije za sve modele, čak i verzije za Gopro sa dodatnom opremom.Npr. BacPac:[attach=1]ili samo kao adapter za standardno kućište[attach=2]itd...