Odg: SPITFIRE Reply #105 – December 14, 2012, 01:30:54 pm Jes jes taman za ovog manjeg a ima mjesta i za poklone
Odg: SPITFIRE Reply #106 – December 14, 2012, 01:37:25 pm Svaka čast na gradnji ovo je tako lijep model da ti nemrem opisati, samo je šteta što nema slika od trupa do gotovog modelalp Zagi, Mini Titan 325, F5J-N 400 by Beli, MPX Easy Star IIMPX Funjet, Cessna 177 GP-10,MPX FunCub, Robbe Charter, Combat & Slope Soaring Wing, Mini Dex DLG, SpaceWalker, Cirus.Futaba 7C
Odg: SPITFIRE Reply #107 – December 14, 2012, 01:40:07 pm Dobro je Katana...sada je zima a i potrajati će u Danskoj,pa imaš vremena za uštimavanje flapsova,a onda polako na maiden...tamo negdje kroz dva mjeseca, ili tri...još bolje.Ne žuri molim Te i ako Ti je nešto sumnjivo na modelu ...mijenjaj. ..znam dosadan sam. Ugodni Blagdani Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: SPITFIRE Reply #108 – December 14, 2012, 01:54:48 pm Remote bice dosta ustimavanja prvo od motora i odgovarajuceg propelera jer sam stavio 16 / 6 ali nije sigurno dace odgovarati jer sam uzeo najveci po preporuci fabrikanta motora do flapsova i ostali stabilizatora.Jurane kako mislis nema slika od trupa. Ako mislis na ovaj trup sto pravim to je od Katane, a slike katane sam stavio pod ovu rubriku, mozda sam trebo novu rubriku napravit
Odg: SPITFIRE Reply #109 – December 14, 2012, 02:01:25 pm Katana,interesantno... danas se rodio Tvoj Spit ,a moj otišao u mirovinu ...Prvi motor SX 46 potrošen, a aktualno tek razrađeno,drugo ''srce'', OS FL 70 ,odlazi u dragog Romana,koji zna što će i kako će... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: SPITFIRE Reply #110 – December 14, 2012, 02:21:59 pm Golemo. Nerazumije sto si rastavio model taj Spitfire moze jos dosta fini letova odraditi i privuci dosta pogleda na svoj pravi Skala izgled. Jeli nesto drugo nije uredu kod tog modela ?
Odg: SPITFIRE Reply #111 – December 14, 2012, 02:32:19 pm Znaš kako Njegoš zbori.''Zasviraj....pa za pas zadjeni''..Došli novi modeli na 2.4 , upravljivi ,koje letim u Armani odijelu(E-pogon),ali hvala na mišljenju. Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: SPITFIRE Reply #112 – December 14, 2012, 02:44:11 pm Dobar je =) ... Malo spiner da je veci nebi bilo lose ,ali zuta boja je super za spiner da ipak nesto vidis kada je nisko iznad sume ...
Odg: SPITFIRE Reply #113 – December 14, 2012, 02:45:22 pm Razumijem, tvoj odabir i okolnosti. Ali remote ako ikad mognes probaj na tog Spitfire staviti EL motor i poslije glow ko nebo i zemlja. Dosta moji klubski kolega je preslo na i preradilo modele na El pogon. Znajuci kako su ti modeli letili i zvucali i sad gledajuci ove el motore koda svi Jedrilice voze. Nas je ostalo jos par sa modelima na gorivo i nevjerujem dacu ikad preci na el. Jedini model sto imam na el je jedrilica i indor model
Odg: SPITFIRE Reply #114 – December 14, 2012, 02:49:28 pm Pozdrav Jesus upravu si svidza se i meni ova zuta boja ali nece biti ovaj spiner nego aluminiski ovo je samo eto da vidim kako stoji na ovom modeli i veci ovaj zuti je 90 mm a treba mi 95mm mozda i 100mm
Odg: SPITFIRE Reply #115 – December 14, 2012, 02:51:20 pm Ma gledaj Katana,šalu na stranu,nabavka goriva u Splitu -nemoguće ,a da idem u Austriju ,to se više ne isplati,onda postao sam ''komodan'' u prijevodu lijen.Ima nešto i u godinama ,koje sam prevalio i sve u svemu,današnji modeli 3D ili aerobatic su izazov a i moguće ih je servisirati...Spit je bio na 35 mHz,a nije mi se dalo mijenjati..trebalo bi i servače i još neke stvari.Model mora biti siguran i letjeti sa minimumom rizika,a to Spit više nije bio.Pozdrav od Tvog navijača.... Ako dođe novi Spit onda će biti ovakav.. Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: SPITFIRE Reply #116 – December 14, 2012, 02:59:08 pm Remote nadam se daces nabaviti novog spit kosto je ovaj A sad ti svi voze na 2,4 ghz tako da ti niko nemoze smetati sa frekvencijom Pozdrav iz Danske
Odg: SPITFIRE Reply #117 – December 14, 2012, 03:01:35 pm Jesus imam jedno pitanje. Ovi usisnici sto se naljepe na krili jesili ti stavio na svoj model. Ja se dvoumim da i zaljepim na krila jer su ogromni jedino sto sam stavio je onaj usisnik na sredinu krila ujedno sto veze ljevo i desno krilo
Odg: SPITFIRE Reply #118 – December 14, 2012, 04:44:02 pm Ja sam ih stavio , drze bez problema sa uhu hart ljepilom ... Ovaj srednji sam iscupao kada sam jednom morao na trup sletit zbog trapova, a ovi sastrane se jos drze bez problema.Evo tu se vide...
Odg: SPITFIRE Reply #119 – December 14, 2012, 04:51:30 pm Ok fino izgleda stavicu ih ja pa sta bude. hvala na slici i pozdrav