Odg: Polaris Depronac Reply #30 – September 07, 2011, 06:21:57 am "šipku" od špera režeš od većeg komada špera.. Aviošper ti je dosta mekan pa ga režeš skalpelom. Nije problem.Karbonsku cijevčicu smo mi kupovali u Leo-modeli (klub je naručivao robu), makar sam par puta svjedočio da ekipa koristi karbonske šipke od šatora.... Imaš za kupiti rezervne šipke za šator u prodavaonicama sportske opreme. Ona je teža od ovih modelarskih, ali na modelu kao polaris mislim da nebi trebala previše utjecati na performanse...
Odg: Polaris Depronac Reply #31 – September 07, 2011, 11:16:00 am Ajde, još jedna ideja za remenjaču (šipka u krilu), ja kupim strijelu u trgovini za lov i ribolov, plastičnu, dođe 9 kn . ima i karbonskih al su deblje, a ova mi se pokazala dobro i nije previše teška. Ovdje treba ići potpis - no ja sam nepismen.
Odg: Polaris Depronac Reply #32 – September 08, 2011, 02:00:52 am Evo, ja poljepio trup... Nemam karbonskih šipki ni cijevi, a nema ih ni na hobbykingu Dajte molim vas neki sajt koji dostavlja karbon, povoljno afkors Crash, kak napreduje tvoj Polaris?
Odg: Polaris Depronac Reply #33 – September 08, 2011, 08:10:01 pm Ne napreduje Guzva na poslu... za vikend ću se posvađat sa svima da me neuznemiravaju pa da ga složim. Svi dijelovi izrezani.... setup spreman.. karbon takodjer. Samo treba jedan dan mira i tišine da ga stavim u hrpu.
Odg: Polaris Depronac Reply #35 – September 08, 2011, 11:01:29 pm nažalost ovo je zadnja cjevčica.. koju sam "reciklirao" is jednog FF modela koji je umirovljen Probaj u Leo modelima... mislim da je 60 kn jedna. ili probaj sa strelicama kao što reče varadero.
Odg: Polaris Depronac Reply #36 – September 08, 2011, 11:13:46 pm Quote from: crash on September 08, 2011, 11:01:29 pmnažalost ovo je zadnja cjevčica.. koju sam "reciklirao" is jednog FF modela koji je umirovljen Probaj u Leo modelima... mislim da je 60 kn jedna. ili probaj sa strelicama kao što reče varadero.60 kn?!?!?! I think I'll pass
Odg: Polaris Depronac Reply #37 – September 08, 2011, 11:22:22 pm i ja sam isto komentirao kad sam vidio racun... no isla je narudzba za aeroklub......Probaj sa strelicom....
Odg: Polaris Depronac Reply #39 – September 11, 2011, 05:39:14 pm Krenuo i ja na Polarisa ....Zanimljivo i jednostavno..
Odg: Polaris Depronac Reply #40 – June 25, 2015, 09:20:58 pm E krenuo i ja na Polarisa vidim svi se raspisali da je dobar i jednostavan a i najviše mi je radi toga što moj brat i kolega rade brodove pa da se i ja malo ku*čim na jezeru malo moram posložit vectore i kreče cnc rezanje.. usuditi se to je cijena napretka
Odg: Polaris Depronac Reply #41 – June 26, 2015, 02:03:35 pm pola posla gotovo usuditi se to je cijena napretka