Evo nisam stigao ovih dana uplodat nikakve fotke ni nista, iako se nesto malo radilo , pa idemo redom ...
U laganoj zurbi uspio sam zaljepit nosac motora i firewall, na moje iznenadjenje sve je pasalo u mikron, bez ikakvog raspanja ili nepotrebnog lufta. Provjerio sam sve (barem sam mislio to ) i pustio da se susi.
Namontirao sam servo od prednjeg kotaca, tu je malo zapelo oko velicine poluge i izbusenih rupa na rebrima kroz koje prolazi sajla a nisu bas pristupacna za prosirit, ali sam na kraju jednostavno stavio vecu ruku, pa ako bude potrebe naknadno cu regulirat hod serva...
Nakon sta se sve ljepo osusilo probusio sam rupe da provizorno namontiram motor.
I onda dolazi lagano hladjenje, previdio sam, da kada sam gledao mjere motora to je bilo sa manjim zamasnjakom nego sto je ovaj na kojem je zupcanik od startera. Dobio sam to da mi je kraj motroa udaljen od kaputaza vise od 2cm i sve skupa izgleda nakaradno. Kolege modelari to nam je jos jedan dokaz da od velike zurbe nema nista...
Pala je odluka i odlucio sam ponovo sve rastocit, skinut 2.5 cm nosaca i ponovo sve upasat.
Zasada je ispalo kako vidite na slikama, jos moram malo posmirglat, zaljepit i uljepsat ali sve u svemu, ispalo je bolje nego sam mislio da oce . Sada viri cca 5mm, sto je po meni ok, a koji mm se uvijek da izregulirat.