turnigi , flymax, nanotech ili rhino - što uzeti January 06, 2013, 07:31:59 pm turnigi , flymax, nanotech ili rhinodakle što uzeti i kako su se kod vas ponašale ove baterije srednje klase za rekreativno letenjeuzeti ćemo dvije vrste 3s batki oko 1000-1300mah i oko 2200mahdajte svoja mišljenja i gledištamolio bih Karlo. 098-711-540, Sisak
Odg: turnigi , flymax, nanotech ili rhino - što uzeti Reply #1 – January 06, 2013, 07:39:33 pm Ako gledamo uloženo dobiveno Turnigy.Nano su me razočarale jer ne podnose deklariranu snagu. Plavihttp://rcwings.webs.com
Re: turnigi , flymax, nanotech ili rhino - što uzeti Reply #2 – January 06, 2013, 07:55:37 pm Mislim da ce ovdje dosta ovisit i tko je na kakvu batku naletio. Meni je recimo poredak:RhinoZippyTurnigyNisam u obzir uzeo nano-tech.Govorim o 2S i 3S baterijama.Turnigy su mi sve do sad 3S dosta brzo zgubile kapacitet.U istim uvjetima punjenja i potrosnje, jednako stare Zippyce i Rhino drze ko Bog.Sent from my Galaxy S3
Odg: turnigi , flymax, nanotech ili rhino - što uzeti Reply #3 – January 06, 2013, 10:20:17 pm Zippy 3s 2200mah 25C imam ih 4 komada po meni traju i traju za malo novacai isto tako Rhino 2150 25C isto su mi dobre ali se sad već pomalo napuhuju za razliku od zipija koje se nisu napuhnule. To je moje iskustvo u baterijama i ne mora biti relavantno u biti sve zavisi kak se namjeris na baterije koliko sam ja primjetio, lp Zagi, Mini Titan 325, F5J-N 400 by Beli, MPX Easy Star IIMPX Funjet, Cessna 177 GP-10,MPX FunCub, Robbe Charter, Combat & Slope Soaring Wing, Mini Dex DLG, SpaceWalker, Cirus.Futaba 7C
Odg: turnigi , flymax, nanotech ili rhino - što uzeti Reply #4 – January 06, 2013, 10:29:26 pm Ja sam imao praksu svaki put drugu narucit dok nisam skuzio da zippy ne vrijedi ni lipe i nema veze s deklariranim podacima a nanotech je zapravo nanodrek i brzo se napuse. Skupe kvalitetne baterije nisam kupovao a najstarije dvi koje imam doma su turnigy 2200 3s 25 c obicne one od 8,99$ koje jedine jos valjaju i nisu se napuhale ni nakon dvije i nesto godine i sigurno preko 120 punjenja i maltretiranja na zagiju , mx2, i jedrilicama .Eto moje iskustvo...
Odg: turnigi , flymax, nanotech ili rhino - što uzeti Reply #5 – January 06, 2013, 10:47:02 pm ja također imam dobra iskustva s običnim plavim turnigy 25 c pa čak 20c ,kako veli kolega ciciban preko stotinu punjenja po batki na zagima,traju i traju uz prihvatljiv manji gubitak snage bez nekog maženja i paženja,čak ih koristim i ako su manje udarene tj. deformirane (koristio sam i više zippya,rhino,polyquest,nano,neke no name ,kokam) od svih njih najviše mi se dojmile kokam batke ali to je samo moje mišljenje i iskustvo!