Odg: JAZZ DDG Reply #60 – February 17, 2013, 08:53:16 pm Gimbal je isključivo za gopro!Biti će u ponudi veči gimbal za veču kameru ali ne tako skoro pošto treba dosta vremena uložit u razvoj takve stvari.To najbolje znaju oni koji su pokušali nešto napravti sami ili su kupili nešto gotovo što ne radi dobro. www.jazz-copter.com
Odg: JAZZ DDG Reply #61 – February 18, 2013, 07:20:04 am Evo konačno i video.Prvi test u zraku nisam dobro PID-ove namjestio ali sve jedno super radi.Sa gimbalom sam jako zadovoljan a još više sa novim antivibration mountom koji radi to je čudo jedno.Evo video JAZZ DDG + Alex Mos + Octokopter Jazz6 I evo još jedan sve je isto samo sam zamjenio baterije JAZZ DDG + Alex Mos + Octocopter Jazz7 www.jazz-copter.com
Odg: JAZZ DDG Reply #62 – February 18, 2013, 07:30:30 am Bravo Majk. To što još trebaš podesiti i to je to. Uh, gotova je i ta potraga. lpToni
Odg: JAZZ DDG Reply #63 – February 18, 2013, 07:48:56 am Sada sam podesio, a kako stvari stoje opet ću morati čekati dok snijeg prestane padati.Zadnji puta sam čeko 3 dana. www.jazz-copter.com
Odg: JAZZ DDG Reply #64 – February 18, 2013, 08:20:46 am Ovo je odlično napravljeno, svaka čast https://t.me/pump_upp
Odg: JAZZ DDG Reply #67 – February 18, 2013, 12:05:06 pm Još samo da doradim tebi zadnju os da možeš staviti gopro sa caseom i letimo ko veliki.Danas mi je došla elektronika za brushed variajntu za obe osi tako da mogu sada i to do kraja istestirati i staviti na isti gimbal i antivibration mount.Po viđenom mislim da rade isto i jedna i druga varijanta-Brushless ima prednosti samo u izboru motora u odnosu na brushed variajntu.Brushed varijanta ima prednost što motore ne treba viklati ali isto tako motori su skuplji pa je to kompromis.Cijenovno brushed ima nešto jeftiniju elektrniku u odnosu na brushless varijantu.budemo napravili usporedni test da se vidi koja radi kako i koji je najbolji izbor uloženo dobiveno.Uskoro će tomislav početi letiti sa svojim a ja ću staviti na svoj brushed varijantu pa čemo imati vido od jednog i drugog www.jazz-copter.com
Odg: JAZZ DDG Reply #68 – February 18, 2013, 12:30:58 pm još neki Z15 da se digne paralelno s nama,pa usporedimo bok uz bok, sve 3 vrste gimbala,i onda se lakše vidi što koliko vrijedi, pa DJI može krenut pakirat lagano
JAZZ DDG Reply #69 – February 18, 2013, 02:54:54 pm Rijesimo i to . ovo je odlicno svaka cast predobro izgleda a poznavajuci rad obojice nista drugo nije bilo ni za ocekivati. Sjedi mrav na banderi i umače keks u struju
Odg: JAZZ DDG Reply #70 – February 18, 2013, 03:34:28 pm Jedno laičko pitanje;jel bi pomoglo za postizanje većeg torka za veću kameru da se stave po dva motora na svaku os i jel kontroler to može kontrolirati(alexmos)? Some days you feel like the Wright Brothers.And some days you're Icarus.
Odg: JAZZ DDG Reply #71 – February 19, 2013, 08:55:15 pm Ev odanas je bilo još malo acro letenja naravno bez GPS-a JAZZ DDG + Alex Mos + octocopter jazz8 www.jazz-copter.com
Odg: JAZZ DDG Reply #72 – February 19, 2013, 09:04:56 pm Svaka cast Majk, ovo je predobro!!! Sad jos to sve u fpvu isprobati
Odg: JAZZ DDG Reply #73 – February 19, 2013, 09:48:04 pm Pile (Majk) ponosan sam na tebe !!! ovo radi fenomenalno.Volio bih napraviti test usporedbe samo da se malo proljepša i da dobijemo adaptere za GH3,jer letili smo s GH2 i ZM radi super al je kamera govno...Vjerujem da u ovom nivou su razlike za uspoređivanje minimalne i zanemarive .Siguran sam da češ složiti platformu i za kameru 700 tinjak g tako da pokažemo žutima (čitaj kinezima) tko smo mi Rvati !
Odg: JAZZ DDG Reply #74 – February 19, 2013, 10:35:28 pm Bravo! Kada počinje serijska proizvodnja za tržište?Modifikacija RC JAZAVAC da li će i toga biti za ovaj gimbail? Kršite svoje koptere da biste ih bolje upoznali ! :-)A sada i avione! :-(