Pozdrav ekipa! Evo i mene nakon duže vremena.
A, donosim i neke fotke iz svoje radionice
Pošto je ovih dana bilo neko kilavo vrijeme (izuzev ovih par dana sunca, kada sam, ko za peh, bio zauzet), malo sam se išao igrati sa Hobby Kingovim jeftinim TX-om kojeg imam.
HK-ov TX ima fiksnu 2.4GHz antenu, što znaći da je onaj sitni koaksijalni kabel iz antene direktno zalemljen na pločicu TX-a. Šuga!
Nije mi vrag dao mira, pa sam dobio želju pokušati staviti jaču antenu (više decibela). A, kako je to nemoguće zbog fiksne antene tx-a, bacio sam se na laganu preradu daljinca.
Raskopao sam ga (normalno, smotan ja, zaboravio sam okinuti koju fotku unutrašnjosti).
Odlemio sam koaksijalni kabel od antene, odšarafio šarafe koji su držali antenu, i uklonio ju.
Uzeo sam list pile za željezo i odrezao ostatak nosača antene, da se poravna sa ostatkom kučišta.
Imao sam doma konektor za WiFi antenu, sa 10cm kabla, koji sam bio naručio preko e-baya za nekih 1-1,5 dolar.
Zalemio sam kabel od konektora na mjesto gdje je bila zalemljena antena, provukao konektor kroz rupu gdje je bila originalna antena, i zašarafio konektor za kučište.
I evo, ovo je rezultat
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk