Shop u Đakovu je zatvoren
, stanicu naručiš sa Hobby Kinga, ili u Pluramaksu
http://www.pluramaks.com/shoppingcart/categories/OSTALO/STANICE/Ili kao mnogi od nas, kupiš tu na forumu polovnu. Stanica ti je najskuplja i bolje uložit više novaca u nju. Ja sam počeo sa Spektrum DX6i, kupio ju na ovom forumu i koristio sam ju barem 2 godine, Od boljih a jeftinijih, najbolji izbor ti je Turnigy 9x kako za početnike, tako i za one ozbiljnije, imaš čak i sticky temu samo o toj stanici u rubrici Elektronika i Baterije.
Nijedan od ta 2 modela nije divlji u letu, dapače. Preporučam F22, najviše prašta početničke pogreške. Evo tu imaš i njihove snimke:
3 years in RCJa osobno sam prvi avion pravio F16, zato što je malčice jednostavniji za napraviti od F22. Lete podjednako dobro.
I da, karbon kod nas nema nigdje, a treba ti za ramenjaču u krilu, no zato kupiš običnu plastičnu strijelu u trgovini za lov i riboliv..cca 10 kn.
Šipke za pokretanje kontrolnih površina iliti push rodove uzmeš od kakvog starog kišobrana, rogove izrežeš od kreditne kartice, spoj napraviš sa luster klemama...uglavnom, snalaziš se sa priručnim materijalom.
Sve to ima za kupiti na Hobby Kingu, ali čemu, za početak...iskoristiš šta ti priroda (čitaj šupa/podrum) nudi
Raspitaj se u Požegi tko prodaje laminat, mora bit neka radnja samo sa laminatom, tamo to ima sigurno.
Ovdje treba ići potpis - no ja sam nepismen.