Odg: HK 550 FBL - Da ili ne?
Reply #125 –
Goblin je pre skup. Poletio sam, helic je pre dobar, leti po meni kao 700-tka na simulatoru. Helic ima osjecaj da je ultra lagan. Imao sam par bliskih susreta s betonom ali sam izbijegao (malo sam previše kolektive dao pa mi je motor bogao). Bilo je dosta srece u nesreci. Prvo sam stavio prekidač na stanici za gain u tu poziciju da je izazvalo da mi crveno pa plavo blinka na žiroskopu pa nisam letio, isključili smo helič kad taman zvoni mi stanica da nema baterije. Da sam ga digao u zrak bi bio pad najvjerojatnije. Hvala bogu pa je gosp. Mrle imao Dx8 pa smo samo bateriju zamijenili. Drugi let, spool upo sam ga i ostavio na podu da se malo vrti da se naviknem i malo smirim, tri sekunde od kad sam dosao na taj neki RPM, RPM mi je pao drastično, neznam točno što je bilo ali valjda je pinion skliznuo s osovine. Otišli smo gore u bowling centar i uspjeo je gosp. Mrle to popraviti. Motor nije imao onaj mali zarez di šeraf ide pa je to isto napravljeno gore. Otišli smo dole, upalili, digo sam ga i u hoveru sam ga držao. Mislim da je bilo negdje oko pol 12, mrak, bez maske, vijetar je dosta jako puhao isto. Drzo sam ga u hoveru pa sam rotirao rep i jedan mali krug pa i osmice. Par auti je prošlo ali sam ga samo dignuo iznad. Dao sam malo previše kolektive u jednom dijelu osmice pa mi je helic otisao malo visoko i momenat ga je malo zaljuljao, izvukao sam se bez problema. Sve u svemu, pre sretan sam, najsretnije dijete na Balkanu. Dečki su mi složili i super 450tku koju budem naručio dio po dio s vremenom. Tolko sam oduševljen kako leti da za tu cijenu nema bolje kaj se mene tiče. Netreba mi ništa veće. Ovo mi je super, jeftino, puno vidljivije nego što sam mislio, puno bolje leti nego kaj sam mislio, jedva cekam i FBL probat, to ce zasigurno bit pre dobro, nemogu ni zamislit kak ce po danu bit. Mrletu i jfl-u veeeeeliko hvala još jednom za svu pomoć. Dugujem im pivo! Videa ima ali moram prebacit na komp pa uploadat a to mi se sad tocno neda. Budem sutra. Evo, svima ovdje veliko hvala na strpljenju samom, necete me vise cut o 500tkama, 550tkama, 600tkama, 700tkama itd. Ovo mi je super.
-Jura
Spektrum Dx7s
Align T-Rex 550 DFC BeastX