Evo mini updejt mojih mišljenja. Dogovorio sam se s roditeljima da za nekih 1200kn nađem dobru ponudu na korištenu šasiju, bez žurbe. Malo me brine to što dolar ide sve više. Bio je 5.7kn prije par tjedana, sad je 5.9kn
Ne sanjarim više o necemu što si nebudem mogao priuštit. Necu niti 500tku. Uzet cu si Warpa ili Minija. Warp je $300 odmah produžen, bez elisa, nemora se stretch kit kupovat. Mini je za $272 neprodužen, ako dodamo stretch kit bez elisa Mini je gore na $300. Znači, cijena je za novu šasiju ista. Mislim da ni korištena nebi trebala bit neka veća razlika. Warp je prema onome što sam pročitao meni bolji. Malo veći od tipične 450-tke (
slika), dosta izdržljiv, zvuk je super, odlično izgleda
. Oba su odlični, ipak mi je Warp malo privlačniji i bolji. Mini nije ništa jeftiniji od Warpa koliko mi se za sada čini. Nisam išao nešto previše uspoređivat cijene osim samo početne šasije. Imam samo jedno pitanje. Da li može neš loše bit ak kupim 90A ESC za 450tku? Talon 90 je dosta jeftin u usporedbi s ostalim CC ESCima. CC 50A LITE je skuplji od Talona.
Još čekam odgovor od robi1kenobi.
-Jura