kolega Zmaltar. Mozes li molim te nabacit šablone za izrezivanje profila krila
Hvala
Oprosti hrenovka, totalno sam smetnuo s uma, sutra ću nacrtati šablonu, napravio sam je od drveta i nemam skicu, valjda sam je bacio ali sutra nacrtam i stavim
Hvala Smoukey, trudim se
kad završim Ultimate-a imam u planu još i Mig 7 ili nekog Pilon-a, pa će biti još build log-ova s moje strane, a i možda neka nova metoda ili caka a možda i ja naučim štošta
Evo odmah i par slika svih krila
sad mi je ostao samo trup i podvozje, motor je na pošti hehe esc imam od 40A i mislim da će biti dovoljan servaće imam ali nisu metal gear ni digitalni, možda se još strpim dok ne nabavim digitalce sa metalgear-om, podvozje nemam, moram napraviti, vjerojatno od aluminija, kotače imam
batke već čekaju
Laki, foliju sam našao mislim za cca 12kn/dužni metar (širine 50cm) također u kemoboji, nije baš neka najobičnija , dosta je kvalitetna. Kemoboja Bjelovar ti je odmah preko puta pizzerije Bjelovar, dođeš do zgrade Faksa u centru i samo produžiš uz tu zgradu niz ulicu.
Boje su: sjajna žuta, sjajna bijela i obavezno mat crna, za kockice zbog isticanja kockica u zraku kad leti da se kockice jasno vide