Toćno tako ! Za razliku od Flite-test (Shit-e-test) Marko i Zoki znaju što rade!
Ona dvojica sa Shit-e-test nagnojila su uglavnom gluposti, Bixler još nešto i zna, a onaj gnom Scott, e taj je kao oni što piju pivo iz boce ispred dućana...
Kada je nešto ozbiljnije, uvijek angažiraju nekog trećeg da im složi stvar (kao onaj test baterija..).
Imati love i HK koji ih financira ne znači da se od njih može nešto i naučiti .
Ja pratim Marka i Zokija, a ove druge nema koristi.
Damir
Oprostite, ali mislim da se grdo varate (ajde da i vi jednom pogriješite)
Cijeli koncept emisije je da jedan donekle zna RC (Josh Bixler), a drugi nema blage veze (Josh Scott). Kroz emisije se polako uči, na početku nije znao ni pilotirati duže od par sekundi.
Nisu preplaćeni, bore se za svoj kruh kao i svi ostali (HK im više nije sponzor)....trenutno se sami financiraju od kitova koje izrađuju za početnike (koji se toliko prodaju da ih ne stignu dovoljno proizvesti)
Nema smisla uspoređivati hrvatsku i američku emisiju prije svega (ovo sam trebao napisati na početku)...moram reći da sam pogledao SVAKU i da sam od njih puno naučio...da, možda su stavili mrtvu puricu u avion, možda su letjeli ispod trampulina, možda su imali glupe ideje...ali kao tim su prezabavni, i siguran sam da privlače ogromnu publiku. Komotno bi ih stavio u TV program, siguran sam da nikom ne bi bilo dosadno...
Jedan od ekipe (David Wisenthal) je jedan od najutjecajnijih modelara današnjice po meni. Klinac je, iz Švedske je, i napravio je stvari koje mi nikad nećemo niti sanjati