Odg: Da se malo i ja kurčim
Reply #2 –
potpisujem daglasa.
kako neznas biti mudriji od tih koje prozivas? oni sami dovoljno govore o sebi. iz iskustva veceg od 20 godina foruma bbs servisa i ostaloga znam da je ama bas svaki forum zatrovan imbecilima. i tako ce uvijek biti. no jacina foruma je upravo u onima koji znaju ignorirati imbecile. naravno, kada je sam forum imbecilan, odes s njega.
no nadam se da o ovom forumu ne mislis tako, jer iako wespa znam iz sasvim druge price vec dugi niz godina i na kraju se ovdje opet druzimo, ovaj forum tj. ekipa koju sam upoznao je zaista korektna, i odrzala me u pocecima modelarstva da se i danas osjecam kao jedna mrvica u ovoj hobi torti.
naravno,tvoje misljenje je samo tvoje, no ako je iscitati iz tvojih rijeci, iskusan si, bavis se necime (iako neznam cime,mogao bi napisati), i bilo bi zao da odes jer ste se posvadali cija je lopatica i grabljice u pjescaniku.
eto, ti vidi...i naravno, sretno gdje god da bio
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.