Skip to main content

Topic: Nova DJI NAZA V2 (Read 12351 times) previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Re: Nova DJI NAZA V2

Reply #30
Ma glupost sada sada se starta sa obadve palice u ljevo a kod frenda sa obadve u desno a prije je bilo jedna ljevo jedna desno ma glupost

Sent from my ST26i using Tapatalk 2
dovoljno jak motor moze dignuti i tavalon u zrak

Odg: Re: Nova DJI NAZA V2

Reply #31
Ma glupost sada sada se starta sa obadve palice u ljevo a kod frenda sa obadve u desno a prije je bilo jedna ljevo jedna desno ma glupost

Meni starta kao i prije, tj ja sam oduvjek startao a i sad startam lijeva palica dolje desno, desna palica dolje lijevo.
Kalibrirajte palice u softwareu od naze na način da samo povučete palicu jedanput diagonalno (od dolje lijevo pa do gore desno),a ne vrtit u krug i ostalo.

Ovo sa 50% gasa radi na način kada se pokrenu motori i sve palice (uključujući i gas) stave na 50% dakle u centar, motori se još uvijek vrte u leru tek kada se gas dodaje lagano od 50% pa prema gore quad uzleti i odmah stabilizira hover na 50% gasa.

Ne treba gas dodavati jako preko 50% nego samo malo i zadržati taj položaj naza će sama postepeno ubrzavati motore dok ne dostigne potrebnu brzinu za hover. Ovo je dobro riješeno samo je stvar navike.
COME IN PEACE & GO IN ONE PIECE
Jeti DS16 Carbon Line & Electric Helis

Odg: Nova DJI NAZA V2

Reply #32
Letio sam Nazu na 3 različita multija i znam samo da je bilo GAAASSSSSS i stvar leti. Bez mumbo-jumbo pizdarija  :D

Reply #33
Letio sam Nazu na 3 različita multija i znam samo da je bilo GAAASSSSSS i stvar leti. Bez mumbo-jumbo pizdarija  :D

Pa leti i sad kad dodaš gas, ništa se nije promjenilo  ;D

Reply #34

Reply #35
danas je izasao novi update za nazu   3.12

kaze ovako:

Add Receiver Advanced Protection Function.
Fix the problem of Transmitter mid point deviation and travel asymmetry. Add mid point checking when power on, if there is too much mid point deviation, motor start fails and there is Red LED indicator to warn you.
Optimize stop motor in Intelligent Mode, the criterion of stopping motor changes from under 40% throttle stick to under 10%.

to bi trebalo rjesit da se motori ne gase prilikom brzeg spustanja.....   

probat cu sutra....

vise na :
http://www.dji-innovations.com/dji-naza-m-firmware-3-12-assistant-software-2-12-user-manual-1-04-released/

Reply #36
Pada kisa vec drugi dan pa nista od isprobavanja

Reply #37
Rekao sam ja da nesto nevalja oko gasa sa tim firmware-om, ja sam sebi vratio na stari i odsada vise ne diram jer sve radi ko švicarski sat

Re: Odg: Nova DJI NAZA V2

Reply #38
Rekao sam ja da nesto nevalja oko gasa sa tim firmware-om, ja sam sebi vratio na stari i odsada vise ne diram jer sve radi ko švicarski sat

Kako si vratio na stari

Reply #39
Skini NAZA Assistant 1.8 i pokreni ga, spojis nazu sa usb-om i onda ti javi da nije assistant kompatibilan sa trenutnim firmwareom na nazi i da treba upgrade. Potvrdis da upgrade-a , u biti on ce downgrade-at i kad sve odradi odspoji batku sa naze i ponovo spojis nazad i restartaj assistant i trebalo bi ti raditi, meni bar je.

Reply #40
Ok
Ako bude trebalo da znamo

Reply #41
Meni je takodjer najnovija verzija naze te jedino gdje sam nailazio na problem je što nikako da pohvata satelite...čekao sam i po 20min.
Kako vidim po postovima, ljudi su imali gadnih problema pa ne želim riskirati sa novom verzijom firmwarea.

Dali se kod vraćanja firmwarea natrag gube sve postavke?
Pančohar F8X - Pančohar X8 MINI - Pančo Phantom 3 Pro

Reply #42
Meni nije nis izgubilo, ali sam fotkao postavke kao backup, ali kaj imas, ono pod autopilot ti je najbitnije, ostalo znam.

Ja sam slucajno skuzio jos dok su propovi bili skinuti da na gps modu kad stavim gas ispod 40% on zgasi motore. WTF ???

Zamisli scenu malo se hocu brze spustit , kad on odluci da je najbolje to rijesiti slobodnim padom.Da vidis multicrash..  Evo elnino kaze da su to na najnovijem firmware rijesili. Drago mi je ali no more update dok to nije 100% provjereno..

Reply #43
Eto malo brze spustanje

Reply #44
Ovo s gasom na 40% nisam ni znao, a svakako sam ga letao i brzo spuštao ovih dana, valjda se potrefilo da GPS nije bio uključen u tim momentima. Stavio sam i ovaj noviji firmware pa ću sutra malo probat iako sam zadovoljan bio s onim ali plaši činjenica da bi mogao ugasit motore.  :)