bas sam ovih dana oblacio model u jeftinu samoljepljivu foliju i to zato da ustedim posto mi je plan doticni model remontirati posto je precvrst i pretezak za moj ukus. kad ga olaksam oblacit cu ga u termofoliju.
11 kuna metar, super se lijepi na sve, malo je teza, ali na raspon od skoro 1,5 metara i svu bespotrebnu tezinu nisam se puno sekirao radi toga.
ovo krilo ima 146 cm raspon i obuceno je samo odozgo, dolje je bojano crnom bojom. razlika tezine prije i nakon oblacenja i dodavanja sheme je nesto manje od 60 grama.
ovak izgleda cijeli model. ne mogu reci kolika je razlika u tezini prije i poslije posto sam izbacio oko 1/2 kg ojacanja iz njega, a bio je i mastan pa sam sa pastom od pudera i acetona izvukao masnocu iz drveta pa se i tu nesto izgubilo.
kum mi je nekoc radio u grafickoj firmi pa mi je od tamo donio raznih folija na kojima pise da su profi. probavao sam sa njima, ali se nisu pokazale upola dobre kao ove najjeftinije od 11 kuna za metar i koje su made in germany. folija se zove d-c-fix.