Nisam ja kriv ... hh Inace posvađo sam se s klegama iz BiH jer njima nije zabavno kad netko objavi sliku skrsenog modela i oni to ne podrzavaju i za njih onaj tko radi s depronom i slicnim materijalima nije modelar ...
Pogrešno razmišljanje tvojih kolega iz BiH. Sama riječ modelar, modeliranje, oblikovanje - ne znači da se to odnosi samo na oblikovanje balze, niti isključivo na depron. U ovom hobiju, sve je dozvoljeno - uporaba raznih materijala, ako je moguće da je dostupno, lagano, jeftino i što je najbitnije - da vrše funkciju za koju su namijenjeni.
Znam da neki ljudi imaju nostalgičarske navike iz ranijih dana avio-modelarstva, ali tih dana je balza i termalna folija bila dostupna i možda jedina opcija za izradu modela. Stiropor se nije uklapao u tu kombinaciju, možda zbog činjenice da se topi na temperaturama koje su potrebne da se oracover i slične folije zalijepe za kostur od balze.
I tada su postojale ove čvrste trake za lijepljenje paketa, no to je tada možda izgledalo manje estetski, ili je bio neki drugi razlog za nekorištenja iste.
U današnje vrijeme postoje raznorazni materijali za konstrukciju modela. Zašto se ograničiti na uporabu samo jedne vrste materijala?! Kombinacija materijala (hibrid) je možda ponekad bolja opcija od inzistiranja na jednom i jedinom materijalu (tada je to bila balza, danas depron).
A što se tiče objavljivanja skršenih modela, što je tu loše?! Pa i novine objavljuju slike skršenih vozila i plovila i to zna ponekad biti udarna vijest, pogotovo ako netko strada.
Osim toga, mislim da je Zed spomenuo dobru poantu: na slikama se vidi dio letjelice koji je najmanje oštećen i može poslužiti kao ogledni materijal za buduće gradnje. Ne sam za tebe osobno, nego i za sve ostale modelare.
LP,
milan
---