TESTIRANJE LRS-a , IBCRAZY tim June 06, 2013, 10:30:11 am Ovaj čovjek me toliko oduševljava da to jednostavno nije normalo .Marko mi je jućer poslao link prije nego sam ga primjetio i jednostavno ga moram podjeliti sa svima.IbCrazy je u 40 minutnom videu testirao najpoznatije LRS-uređaje (domet , harmoniju sa video linkom itd)nadam se da će vam pomoći kod odabira uređaja .Video pokazuje da najskuplje nije i najbolje .FPV LRS shoot-out 'Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi''
Odg: TESTIRANJE LRS-a , IBCRAZY tim Reply #1 – June 11, 2013, 09:59:54 am evo još objašnjenja ovoga puta u društvu ekipe sa hobby kinga.saznajte zašto ne letiti u blizini tv i radio repetitora (sljeme) , zašto vam netreba više od 500 mw tx-a i zašto je najbitnije pravilno instalirati tx i LRS receiver na vašoj letjelici .Flite Test - Long Range System (LRS) Shootout 'Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi''
Odg: TESTIRANJE LRS-a , IBCRAZY tim Reply #2 – June 11, 2013, 11:34:40 am ak je sve dobro podešeno, ni tih 60 megawatta sa sljemena ne smeta mislim da je čak i napravljen neki domaći field test di je usmjerena ground FPV antena ravno prema tornju i modelu u zraku, to je kao da gledaš u sunce i tražiš malu krijesnicu i radi, kao i komande [attach=1]
Odg: TESTIRANJE LRS-a , IBCRAZY tim Reply #3 – June 11, 2013, 12:29:45 pm Skidam kapu i prema slici si ovaj let napravio sa nova sotorm osd-om na kojem je problematičan fail safe.Ali kao što Ibcrazy kaže najbolji autopilot je iskustvo pilota koji upravlja avionom. 'Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi''
TESTIRANJE LRS-a , IBCRAZY tim Reply #4 – June 11, 2013, 05:16:07 pm Sad sam pogledao cijeli video sa Flite testa, čovjeće kak je mali taj IBCrazy, moze letit FP bez V na X8...