Hitec optic 6 sport sasvim oke stanica, nikad s njom nisam imao smetnje niti bilo kakvih drugih problema. Vrijedi te novce.
Futaba
6EX 2.4GHZ bila mi je ok ali su u to vrijeme su bili skupi prijemnici i izgledala je ko igračka, nedorađeno. Trenutno imam DX7 i uspoređujući ih sa ove dvije stanice koje sam gore naveo i imao ih prije sadašnje DX7 ipak je popriličan odmak u dizajnu, menu je bolji, pregledniji, da ne spominjem jeftine prijemnike koji rade bez greške i na manjim metanolskim modelima, jednostavno kad ju primiš prvi put u ruke vidiš kud je otišao višak love
Smetnje nisam imao s nijednom od ovih stanica, naravno 2,4 je puno praktičniji kad nema antene na stanici, prijemniku i ne moraš čekati na red za letenje i paziti da ti nekom ne srušiš model ili netko tebi.
Ako budem mijenjao DX7 a za sad nemam potrebu kupio bi Hitec Aurora 9 jer nekako mi se čini best buy.
Ovo mi je druga DX7 a futaba 6EX 2.4GHZ nebi došla u obzir još jednom
Ne zato što ne valja nego ipak bi malo više od stanice i moje mišljenje je da se na stanici i punjaču ne treba šparati.
Vedrane ako možeš kupiti povoljno od nekog hitec optic 6 sport kupi nećeš se zeznuti.
Ako kupuješ novo onda rađe 2,4GHz. Razmisli o DX6i
Oke stanica za male novce i jeftini prijemnici kaj nije ništa manje važno