Svaka čast na objavljenim testovima, moram napomenit da je malo onih koji rade testiranja svih mogučih kombinacija i to daju za đabe, a da ne pričam da to i košta i da je potrebno dosta vremena uložit da bi se dobile te tablice
Je u pravu si Frankycro trebalo je dosta vremena uložiti u cijelu tu priču.
Trenutačno je u tijeku testiranje 14 raznih motora različitoga kv-a na 10 raznih elisa na gore pokazani način a kasnije sve to ponavljam s stabiliziranim naponom i proširujem na 6s...
Rezultati su više nego različiti od tvorničkih podataka ali otom potom još sređujem tablice u excelu(ima puno posla).....Je u pravu si za ta dva podatka ali kako si i sam rekao tko hoće može si sam izračunati.
Mene je osobno jako zanimao taj motor da vidim opravdava li kvaliteta cijenu i moram priznati ako se sa dečkima u trgovini dogovori neki popust za više komada da je svakako isplativo.
Strojarski gledano motor je i više nego kvalitetno napravljen-ja sam ga osobno tjerao na 4s u fuul opterečenju na ispravljač(potisak 600g) 48 sati bez prestanka i nakon toga bio je 44 stupnja (temperatura okoline je 18 stupnjeva) topao, a zvuk nije promijenio niti malo,isto tako razina vibracija bila je ista.
Mjerio sam zračnost ležaja i bila je veča za 1 stotu(mjereno profi mikrometrom) što je neznatno (praktično je mast potrošena u ležaju) te je nakon samo malo podmazivanja s silikonskim sprejom za ležaje zračnost bila gotovo ista.....
Motor je gotovo nečujan kada se vrti...
11x5.5 bi bilo jako zanimljivo probati ali trenutačno su na putu pa će biti i taj test i s xoar 11x5.5.....
Idem u podrum čekaju me još neki kratki testovi večeras....