Većeras sam kasno stigao na livadu ali svejedno sam ulovio sat vremena za testiranje .
Danas je na redu bilo polijetanje i slijetanje sa 2x 4s 5000 mah batkma , dakle cca 1 kg baterija .
Posložio sam batke prvo bacanje i zaron , pretežak nos .Baterije sam nakon toga postavio dublje u trup (morat ću malo elekroniku presložiti ,samo ppm ploćicu malo pomaknuti) i nakon toga opla leti kao ptica .
Malo sam u strahu prije poljetanja potrimao elevtor 5 klikova prema gore ali to je bilo prejako jer se penjao kao lud .
Avion leti jako dobro , podnosi težinu super .Obletio sam 15 km ,23:13 minuta i potrošio 3170 mah .
Dakle uz ovakvu vožnju sat vremena leta .
Dag za tebe slikica RSSI-a , na 2,5 km se ne miće sa 95%, vjerojatno te zeza elektronika .
postam i par slikica nadam se da mi ameri neće poslati za odmazdu dronove .
Još jedna napomena , slijetanje je bilo malo grublje , mislim da nisam stavio kevlar možda bi bilo i manjih oštećenja ovako ništa .Ljudi na rc forumu se žale na to , da se prilikom slijetanja sa težim baterijama hoće nos oštetiti.
Eto i jednog minusa iako mislim da je grublje slijetanje rezultat što sam mu previše smanjio brzinu , izgleda da kad je više opterećen treba ga spustiti sa više gasa kao i x8 i u tom slućaju treba bolja livada .
skyhunter takeoff,landing 2 x 4s 5000 mah battery