Odg: esky lama v4
Reply #12 –
Gledao sam i da izradim zagi ali opet ista prica bez barem 900kuna nema opreme
[attachimg=1]
ovo je oprema za zagija. izrezanog zagija mozes kupiti ovdje na forumu, a i vjerujem da ce ti netko prodati jeftino svoje krilo ili cak pokloniti ako mu stoji, stoga oglasnik i oglasi da kupujes zagija. a ovo sve sa slike, NOVO kosta cca 60-70$, u oglasniku vjerujem i manje. problem jest stanica koja kosta vise, no tebi za pocetak treba ionako 4-6 kanalna, recimo e-sky ili nesto slicno kakvih ima stalno u oglasniku. ako se strpis mjesec dana, kada se vratim u HR, mislim da imam jednu e-sky 4 kanalnu stanicu s MIX modom taman za zagija ili trenazne modele+reciver pa ti je poklonim. i eto, jedan si korak blize da poletis svoj prvi model
razmisli si pa budi cest ovdje i naucices puno o modelarstvu, a i vidjet ces da mozes u zrak za manje novca nego sto mislis...naravno, u pocetku jer nastavak je skup..ali ovisnost garantirana.
sretno
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.