Evo sada sam 100% siguran da je rijec o prevari!
Axman ima 22 glasa i na to nas kolega Mile1 mu da glas, a ostane i dalje22!
Strasno!
Iako se ne poznajemo prigovorit ću jer mislim da nemožeš ovak nešto napisati i ostati čist. Govoriš o prevari a spominješ kako znaš da je netko glasao za ovog i onog. Sam protiv sebe govoriš tako što znaš kako drugi glasuju. Ne želim time vrijeđati samo si pretjerao u postovima potpuno bespotrebno.
Pošto je nemoguće napraviti tajno glasovanje i spriječiti da se navija za ovog ili onog nebi trebalo iznositi ni teške riječi
Ako je u igri klub jasno je da će svi iz kluba glasovati za svog člana, tako da oni koji nisu u klubu neće imati šanse..
Nisam pratio ovu temu odpočetka i kako mi se ćini da je puno postova izbrisano tako da je teško sad znati što se točno dogodilo.
Ono što je proizašlo iz ovog je da se dvojica mladića nadaju modelu a na kraju ga možda ni jedan od njih neće dobiti i ostat će razočarani. Isto tako i onaj drugi ako samo jedan od njih dobije model jer će onaj koji izvisi dobiti samo gorak okus prevare a sve zbog toga jer se vodi ovakva svađa vođena svim i svačim samo ne time da se tim dečkima omogući da lete. Već je učinjena nepopravljiva šteta koju više nitko nemože popraviti.
Što se tiće Wespena neznam kako je on ispao za sve kriv, možda nisam nešto pročitao jer je obrisano. Jedno je sigurno trudio se Wespwn ili ne nikad neće moći svima udovoljiti. Vjerujem da je htio mogao je dat nekom klincu iz školice model za kojeg zna da nema love i da nije imao lošu namjeru kad je pokrenuo ovu temu. Blatiti Wespena koji nam je omogućio da nakon raspada starog FF imamo gdje piskarati ipak nije u redu jer sviđalo se to nekom ili ne Wespen je pridonio modelarstvu Hrvata. Ovim forumom, školicom i gurnuo helikoptere zajedno sa Robijem i Majkom tu gdje su danas.
A kad se počelo spominjati svevišnjeg onda treba spomenuti ne sudite da se i vama nebi sudilo.
Izgleda da vas sve zaboli kaj već 7 kvartal BDP u padu
Ak Linić ovo pročita mogel bi uvesti porez na modele a onda tek bude graje