Odg: Svadjanje i ostale gluposti vezane uz napisi pricu i osvoji Hobbyking Dynamic S
Reply #48 –
naravno da si u boldanima.prestare smo kante da bi odbacivali prijateljstvo tako olako.barem ja.no zbog godina si i smijemo reci kaj nam je na dusi.tako da preduboku nadam se nejdu ove rijeci.kako god..
no ne slazem se da nemas utjecaja. nije ni vazno. vazna je cinjenica da lobirate i razmisljate na glas, iako to nitko ne trazi, za jednu osobu da dobije nagradu. sama ta cinjenica je vrlo nekorektna i bezobrazna. jer cim ste napomenuli da je nagradu zasluzio klub, recimo da svi clanovi imaju signal gdje da stave glas.umjesto da je tema LOCK i imas mogucnost samo glasati a ne i lamentirati svoj glas.
ovako je to ispala sprdacina, koliko vidis damire, i drugima se to ne svida, iako nisu napisali pricu, i ne placu kao ja jer nisam usao u drugi krug
no jedini razlog slova je lijepo rekao zed, a ja ga potpisujem, i odlazim iz ove sprdacine. niste ispali svi skupa fer, organizator se kao i uvijek do sada ne javlja, i sve je to zapravo jako zalosno. eto, kako rece zed:
Ma ne svadjamo se uopce oko modelcica.
Tj. ja se uopce ne svadjam, samo kazem da igra nije po pravilima a ja volim igre po pravilima
haug
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.