Padina Radoboj - kod Krapine September 11, 2013, 01:51:35 pm Ima li tko letačkog iskustva na toj padini?http://goo.gl/maps/7H07jZnam da od tamo lete paraglideri. Na slici (slike sa Googla) izgleda zanimljivo.U Radoboju postoji paragliding klub koji na toj padini ima registrirano letilište. Budem njih kontaktirao - smije li se tamo uopće RC letiti.[attachimg=1] if ($znanje == NULL) {read FAQ; use SEARCH; use GOOGLE; } else { use mozak; make post; }
Odg: Padina Radoboj - kod Krapine Reply #1 – September 11, 2013, 02:15:21 pm Renato paraglajderi ti najviše lete na Strahinčici, imam par prijatelja tamo jedan kod Radoboja ima klet pa možemo spojiti ugodno s korisnim.lp Zagi, Mini Titan 325, F5J-N 400 by Beli, MPX Easy Star IIMPX Funjet, Cessna 177 GP-10,MPX FunCub, Robbe Charter, Combat & Slope Soaring Wing, Mini Dex DLG, SpaceWalker, Cirus.Futaba 7C
Odg: Padina Radoboj - kod Krapine Reply #2 – September 11, 2013, 02:18:39 pm Uuu Renato daj viči ak ideš tam to moram probat
Odg: Padina Radoboj - kod Krapine Reply #3 – October 21, 2013, 10:59:09 am Bolje vam je letit na Strahinjčici , blizu je i planinarski dom pa se može nešto i bacit na roštilj. Ak se dogovorite javite , jer ima nas letača iz Krapine pa se skupimo svi skupa! FCB GROUP
Odg: Padina Radoboj - kod Krapine Reply #4 – October 21, 2013, 11:02:41 am Nisam na Strahinjčici preko Google Mapsa uspio pronaći neki teren - ako znaš molio bi informaciju. Ako i kada se ide - sigurno javim.Ovu subotu imam odgovoren izlet na Japetić - pa bumo tam isprobali "padavinsko" letenje. if ($znanje == NULL) {read FAQ; use SEARCH; use GOOGLE; } else { use mozak; make post; }
Odg: Padina Radoboj - kod Krapine Reply #5 – October 21, 2013, 11:14:28 am ima gore livada koju paraglideri koriste , ali je problem sletit na nju jer je nagib dosta velik! ak stignem zaletim se do radoboja danas-sutra pa da vidim kak je tam FCB GROUP
Odg: Padina Radoboj - kod Krapine Reply #6 – October 21, 2013, 11:37:36 am Idealno je ako na vrhu padine postoji zaravan sa travom - i po mogućnosti bez bliskog drveća. if ($znanje == NULL) {read FAQ; use SEARCH; use GOOGLE; } else { use mozak; make post; }
Odg: Padina Radoboj - kod Krapine Reply #7 – October 21, 2013, 02:06:50 pm Nema toga na Strahinjcici, Radoboj (i okolna brda) je puno bolja opcija za padinsko slijetanje! Ja sam letio paragliderom na Strahincici i Radoboju!Pozzz....using Tapatalk LP, Chris... gravity always wins ....
Odg: Padina Radoboj - kod Krapine Reply #8 – October 21, 2013, 02:37:34 pm Hvala puno. if ($znanje == NULL) {read FAQ; use SEARCH; use GOOGLE; } else { use mozak; make post; }