Trenutno imam problem sa Stormom pa rekoh, možda bi bilo fora da otvorim temu za slične stvari jer ga dosta ljudi ima ili ga je naručilo... Naravno da ima mamut od teme na RC groupsima ali nisu svi vični traženju tamo ili engleskom.
Dakle, ono što sam zamislio je da ovdje pokažemo kako smo podesili Storm na raznim modelima i što dobijemo sa time, te koje su cake koje je dobro znati oko njega.
Moj problem trenutno:
Do sada mi je sve radilo poprilično besprijekorno na Zagi XLu. Sada mi je Dr. Tom preko Stipea posudio flashing tool i updateao sam na najnoviju verziju firmwarea.
Moja greška je bila da nisam zapisao postavke Roll i Pitcha.
Zbavio sam reset Gyro uredno.
Stavio sam neke vrijednosti koje su mi se činile logične:
Roll Gain 30% Ang 20%Pitch Gain 30% Ang 20%Međutim u zraku kada sam upalio RTH Zagi se ili počeo penjati pa sve do 200 i nešto metara ili ponirati do 20-30 metara kad sam naravno preuzeo kontrolu iako je RTH visina bila namještena na 100m.
Onda sam probao razne postavke ali svaki put manje više isto. Ili ponira ili se penje. A visina RTH je namještena na 100 metara...
Evo videa leta. Stavio sam prvo postavke pa let, pa nakon slijetanja mijenjanje postavka pa opet let itd...
Storm problemiBy the way, napravio sam probu na zemlji u PA modu i elevoni se ponašaju onako kako treba, ako nagnem zagija lijevo, lijevi evelon se spušta dolje i obrnuto. Tako da mi se čini sve okej. Ali očito da nešto nije.
Ideje?!