Mi samo tvrdimo da kineska jeftinjara odrađuje sve, ako ne i više kao stanice koje su puno skuplje, ništa drugo. Nitko tu ne tjera nikoga na kupovinu ičega
Ponovit ću, većina nas trkelja po palicama tak da nismo zaslužili ni Turnigy a kamoli nekaj skuplje, i kao što je Coljo rekao, STANICI JE ISTO koji avion vozi
Nije isto kao i u mojoj usporedbi jer auto služi za vožnju od točke A do točke B, a ne za prestiž ako pričamo o normalnim ljudima gdje se ja smatram,
a isto tako nije voziti model od par soma eur isto s jednom i drugom, ali Vama je do prestiža pa tako neka bude.
Svi koji u HR imaju malo skuplje modele voze na kvalitetnijim stanicama, a to zašto je tako, možete se raspitati kod njih samih, naravno ako Vas to interesira, a vidim da ne, jer evo uzet ću primjer F3M natjecanja gdje se nitko nije pojavio niti na jednom natjecanju, ja sam ove godine bio gledatelj na dvije od tri, i tam sam vidio da nitko ne vozi sa stanicama koje su Vama super za modele od 3mt.
Isto tako i stanice nisu prestiž nego samo i i sključivo samo namjena i primjena,
Šišmiš tebi jedino u savjetima može pomoći u informacijama netko ko je dugi niz godina u tome, i koji ti može sugerirati kaj da uzmeš za početak, u ovom predivnom hobiju ili jesi ili nisi nema između, tj ima između pa vidim da neki modelari samo kupuju i prodaju.
Ajmo raditi FF još malo pa će Feriha kihnut da bar nekaj napravim
Isključujem se iz teme
lp
Marjan