Nagradna igra: izradi mali FF model i osvoji malo veći !
Ustanovio sam da imam previše modela i da bi bilo dobro podijeliti izvjestan broj onima koje zanimaju FF modeli.
Nekako u zadnje vrijeme kod nas postoji zapostavljenost FF modela, iako se radi zapravo o najstarijem
obliku bavljenja zrakoplovnim modelarstvom i FF natjecanja imaju najdužu tradiciju i još uvijek masovnost.
Na prvom Svjetskom prvenstvu u Švedskoj 1950. g. pobijedio je naš Stjepan Bernfest (
http://www.flyfreak.net/ostalo/in-memoriam-stjepan-bernfest/ ),
a na posljednjem ove godine u Francuskoj naš Robert Leško iz Zaprešića (
http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/forums/thread-view.asp?tid=2526&start=91&posts=102 )
Kod nas se osim toga svake godine organizira i nekoliko tekmi za Svjetski kup, dakle postoji tradicija,
postoji interes, zašto ne probati baviti se i FF modelima?
Kako nebi samo besmisleno podijelio modele, odlučio sam uvesti i neki kriterij za poklanjanje u obliku nagradne igre,
prema pravilima, kako slijedi:
1. Učesnik u nagradnoj igri postaje se izradom malog FF modela prema nacrtu koji će biti ovdje objavljen;
izrađeni model potrebno je uslikati na način kako će biti ovdje objašnjeno primjerom i snimiti kratki video clip (youtube, vimeo ili slićno)
kojim se dokazuje da je isti sposoban letjeti. Može i obićan snimak sa mobitela.
2.Učesnik slike i kratki video-clip posta u ovoj temi i time je pravilno prijavljen u nagradnu igru.
3. Nagradna igra traje do 1. prosinca 2013. kada će se popis onih koji su se pravilno prijavili i udovoljili zadatku za nagrade ići na glasanje registriranim članovima FlyFreaka
4. Glasanje traje do 6. ili 7. prosinca, kada se zaključava lista. Prva trojica dobivaju nagrade, 'malo veći' FF model, a slike nagrada biti će
objavljene isto u ovoj temi.
5. Ako se pravilno prijavi samo jedan učesnik, nema glasanja i on dobiva prvu nagradu, u slućaju 2 ili više učesnika ide glasanje za 1. i 2. nagradu, odnosno i za 3. ako budu 3 učesnika.
6. Ako se nitko ne prijavi pravilno, sve ovo propada, modele podijelim klincima u klubu.
7. Organizator ove igre može promijeniti uvjete i pravila, nadam se da će to biti samo u 'pozitivnom',
a ne 'restriktivnom' smislu: mogu se uvesti još neke nagrade , pogodnosti ili slićno, dakle ako netko želi još nešto pokloniti - neka mi se javi.
Ova tema je dakle otvorena i za pitanja/kometare kao i za nadam se uspješne prijave. Ukoliko se pojave postovi sa uvredljivim , vulgarnim ili svađalačkim namjerama isti će biti obrisani bez komentara !
U slijedećem postu ide nacrt i kratki opis modela.
D.