Bok ljudi, evo report od vikenda.
Napalili se Jazavac i ja na sunčanu subotu i snježni pokrivač pa odlučili otići letiti na branu Jazbina.
Došli tamo i sastavili opremu jedva čekajući da poletimo a kad ono na obrazu neki povjetarac...pa reful koji mrsi geliranu kosu... No nema veze - "sad kad smo došli" logika. Pustim ja Skyhuntera u zrak a kad ono lovim se po zraku a ne letim, ja kažem desno, on ide gore, ja kažem dolje, on ide desno...
I tako ja na LOS spašavam glavu sa punom koncetracijom na avion a Jazavac mi valjda iz ljubomore na moj FPV kofer nogom sruši FPV toranj. Znam da je nogom jer sam čuo kako je udario sa svojom zaleđenom tenisicom u tronožac. On kaže da je vjetar bio ali sumnjam baš da je tako puhnulo... Bilo mi glupo gore s njim se raspravljat, trebao mi je još da mi pomogne snjeti opremu sa brane... Uglavnom, meni malo nadrapala cirkularna antena a njemu kofer potrgao antenu na stanici. To je vjerojatno ranije puklo pa je valjda mislio da ću mu se ponudit kupiti novu...
Uglavnom, uspio sam nekako sletiti i nakon punih 5 minuta u zraku zaključiti letenje za taj dan. Jazo je onda malo zadivio manevrima sa quadom i oboje se pokupili doma u toplo na ručak...
Better luck next time.
http://www.youtube.com/watch?v=M77GbsDd_Q4