Skip to main content

Topic: Skyhunter FPV od Daglasa (Read 31033 times) previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Odg: Skyhunter FPV od Daglasa

Reply #60
Hej ekipa, evo neki dan sam ulovio pol sata po lijepom vremenu... Fakat je bilo gušt letati, ni daška vjetra sve do oblaka, oblaci sa svakakvim mutacijama... Nice.

Video Preview Image

Reply #62
To Dag super zgleda!

Reply #63
Oooo da, izgleda mrak. Još kad se malo podesi i kada se pilot malo bolje nauči sa njime upravljati... Čisti Nat Geo.

Reply #64
Jako dobro.
'Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi''

Reply #65
Snimka je tu a više o svemu na temi sa Gimbalom...

Video Preview Image

Reply #66
Da sa gibalom se ulazi u sferu savršeno mirne snimke . ja ću isto za novi skyhunter napraviti izmjenjivi prednji poklopac tako da mogu na livadi birati u minuti dali će ići jedan ili drugi gimbal.

Druga stvar je što je ovo godina gimbala i cijene padaju kao lude , ista stvar je i sa težinama .

Mislim da ću za početak ići na dvoosni .

Reply #67
Dag , volim Tvoj izbor glazbe i Tvoju umjetničku ''crticu''.....kako god okrenemo,ništa ne može zamjeniti sunce na zalazu... 8)
Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijama
Mes

Reply #68
Ja sam si slozio da mogu lako mijenjati gimbal i gopro fiksni. Ali ovo tako dobro izgleda da ne vidim zasto bi uopce mijenjao...

Tebi nikak da dode taj fakin skyhunter, ha?

Reply #70

Dag , volim Tvoj izbor glazbe i tvoju umjetničku ''crtu''.....kako god okrenemo,ništa ne može zamjeniti sunce na zalazu... 8)

Hahaha hvala Remote!

složio sam si dvoosni gimbal , za brushles budem malo pričekao.

za skyhunter svi lageri su prazni , čeka se izlazak novog modela .kinezi stalno govore još 7 dana.

sva elektronika je spremna ćeka se samo letjelica .

tko čeka ...... se načeka .

Reply #71
Idealna platforma za snimanje. Premda je puhalo malo vjetra, Skyhunter mu prkosi. Uživao sam poslije podne, gledajući kako avion leti. Nadam se susretu i letovima na drugim terenima u Hrvatskoj.
Kršite svoje koptere da biste ih bolje upoznali ! :-)
A sada i avione! :-(

Reply #72
No mrak, evo gdje sam išao letiti ovaj vikend.

Video Preview Image

A vidite i kako je završilo. Kriv je pilot. Letio je FPV gdje nije za FPV. Mogao sam ići u neku dvoranu letiti, bolje bi prošao. Izgubio video feed, morao otići u RTH, kada je RTH radio krug, skucao se na kanjon. Sat i pol do gore, sat i pol do dolje mi je trebalo kako je strmo. A bio je 150m od ceste, ali u skoro vertikalu gore...

I opet se pokazalo da je GPS lokator nužan. Bez njega, ostao bi bez svega. Ovako je načelno samo trup za baciti.

Reply #73
Baš šteta, budeš kupio samo novi trup ili neki novi avion? Jel te smijem pitat od čega su bumovi?
Spektrum dx7s i razni modelčeki

Reply #74
Ajoj koja steta sinko :(
Na srecu, ako si sve drugo spasio - stiropora uvijek ima