Odg: Blackout H mini quad- kopija Reply #720 – May 23, 2014, 08:47:25 pm Eto sada je 100% da je do flat kabela ali kad je pod garancijom nisam htio otvarati. www.jazz-copter.com
Odg: Blackout H mini quad- kopija Reply #721 – May 23, 2014, 09:26:55 pm Ma bolje da nisi nis prckao po njima, ok znamo da je flat kabel, a znaju i oni. kad imas garanciju nek oni to rijese, do tada je redaljka na mojim cvikama
Odg: Blackout H mini quad- kopija Reply #722 – May 23, 2014, 09:47:12 pm Krešo ,Majk i ostali ,molim Vas da netko odgovori ako zna.Nabavio bi fatshark ali sam na njihovoj reklami pronašao ovo:http://team-blacksheep.com/products/product:84 Ispada da se na njihove očale može može ubaciti samo (- leća) za kratkovidne osobe.Osobno koristim (+2.5 za čitnje i rad na ''kompu'' ) dalekovidan sam , pa bih želio znati,da ne kupujem za ništa....Hvala dečki na trudu .LP Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Blackout H mini quad- kopija Reply #723 – May 23, 2014, 10:07:40 pm Ja sam ih jednom trebao isprobati te umetke, ali nazalost nisam jer ja na jedno oko jako slabo vidim i tako mijenjanja leče u oku tako da sad imam umjetnu koja nicem ne vrijedi. Ali neznam , na cvike vidim cisto ok
Odg: Blackout H mini quad- kopija Reply #724 – May 23, 2014, 10:14:39 pm Quote from: Remote on May 23, 2014, 09:47:12 pmKrešo ,Majk i ostali ,molim Vas da netko odgovori ako zna.Nabavio bi fatshark ali sam na njihovoj reklami pronašao ovo:http://team-blacksheep.com/products/product:84 Ispada da se na njihove očale može može ubaciti samo (- leća) za kratkovidne osobe.Osobno koristim (+2.5 za čitnje i rad na ''kompu'' ) dalekovidan sam , pa bih želio znati,da ne kupujem za ništa....Hvala dečki na trudu .LPKupovne leće imaju samo set (-2, -4, -6) ali možda bi neka optička radnja mogla naručiti da se izradi po potrebi potrebna dioptrija i bile bi od stakla što je puno bolje nego ove plastične iz seta, dimenzije u privitku (preuzeto sa RC groups). COME IN PEACE & GO IN ONE PIECEJeti DS16 Carbon Line & Electric Helis
Odg: Blackout H mini quad- kopija Reply #725 – May 23, 2014, 10:33:28 pm @Franky , thanks ...mogu ja to riješiti kod mog optičara bez problema.Jer znaš ti njih(trgovce)....fakat piše shortsighted (kratkovidno) i onda nisu oni krivi ni za što itd.Hvala Franky drži se i svako dobro ...LP@Krešo ,hvala i Tebi ...uživaj i čuvaj Majka.... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Blackout H mini quad- kopija Reply #726 – May 24, 2014, 01:02:27 am Malo danasnjeg vozikanja, tu imam jello na snimci ali sam kasnije i skuzio zasto, jedan prop mi je bio napuknut BlackOUT Friday fun
Odg: Blackout H mini quad- kopija Reply #727 – May 25, 2014, 09:59:34 pm Napokon dosla i mini hexa na red i to sam sklapao za kolegu Spx-a koji je vidio uzivo kako te male rakete idu pa nije mogao odoliti.Hexa izgleda predobro. Danas ulovio malo vremena pa lagano na dvoristu sklapanje uz pivce, cak sam imao i drustvo iz sumeSETUPFrame -- Spider Mini Hex power by jazavacMotori -- ZMR 2400kvRegleri -- HK bluseries 12A - flashani na simonk u birtijiFlight controler -- Naze32 Acro rev 5Propeleri -- 5x3 gemfanRoubau verzija
Odg: Blackout H mini quad- kopija Reply #728 – May 26, 2014, 09:08:35 pm Hexa poletila, ajme koja stabilnost, bas se vidi razlika od quada, sa defaultnim pidovima naze32 radi bezprijekorno. Steta nisam snimio ali bude nesto uskoro
Odg: Blackout H mini quad- kopija Reply #729 – May 26, 2014, 11:00:12 pm Sretno s letilicom... Možda se vidimo u srijedu popodne? Kršite svoje koptere da biste ih bolje upoznali ! :-)A sada i avione! :-(
Odg: Blackout H mini quad- kopija Reply #731 – May 27, 2014, 07:00:33 am Baš me zanima kako radi uživo.Javi kada budeš išao letit pa dojurim. www.jazz-copter.com
Odg: Blackout H mini quad- kopija Reply #732 – May 27, 2014, 07:27:51 am Decki, sad kad je i hexa gotova, slijedece valjda bude ovo cudo http://www.youtube.com/watch?v=eibyRBcmLvc
Odg: Blackout H mini quad- kopija Reply #733 – May 27, 2014, 07:53:18 am Haha, koji ludjaci, ajde bar uvijek ima frame-ova on stock u bauhausu...
Odg: Blackout H mini quad- kopija Reply #734 – May 27, 2014, 09:32:06 pm Kratki video hexe kako leti, nije bas bio dan, dosta je puhalo, ali i ovo je okSPIDER MINI HEXA TEST