Odg: Racing quad - Team Hrvatska Reply #4950 – September 07, 2015, 06:26:40 pm Bas kad sam se ufurao sa mini yodom pocela kisa. Ali bilo je zakon, nabrijavanje za OS
Odg: Racing quad - Team Hrvatska Reply #4951 – September 07, 2015, 06:29:51 pm cek cek.. nisi bio na skupstini poslije meet-a novi nosaci vratiju su u planu.. ovi ce biti do sada najskuplji tako da primam milostinju do daljnjeg ako i to pukne onda nosim sa sobom vrecu cementa i kalupe.. mjesamo na licu mjesta beton za vrata
Odg: Racing quad - Team Hrvatska Reply #4952 – September 07, 2015, 08:39:20 pm Smo vi ispeglajte organizaciju i smjer jer smo jebali ježa ako coljo pocne ganjati in reverse!
Odg: Racing quad - Team Hrvatska Reply #4953 – September 07, 2015, 08:59:56 pm ma coljo je old school brutalac samo treba smjernice i maknut mu se s putanje evo nekaj sitno sklepano s meet-a...http://www.youtube.com/watch?v=EA0SxW0E2CA
Odg: Racing quad - Team Hrvatska Reply #4954 – September 07, 2015, 09:34:11 pm Kako ide ovo malo đubre pa to nisu istine....
Odg: Racing quad - Team Hrvatska Reply #4955 – September 07, 2015, 10:08:47 pm A tek prolijetanja ispod srušenih vrata?! Bravo! ZMR250 - DYS BE1806 - Blueseries 12A - CC3D
Odg: Racing quad - Team Hrvatska Reply #4956 – September 08, 2015, 09:28:38 am Nakon ovog ironičnog videa definitivno trebamo kalse za race u Os. Ili će ovi turbo malci dobiti 2 xiaomija ili 2 baterije. Ovo nije istaina kako ovo leti!
Odg: Racing quad - Team Hrvatska Reply #4957 – September 08, 2015, 09:31:33 am Nema me 2 mjeseca a vi ga zatrpate tak sa videima da imam jos mjesec dana sta gledat! Ima prejebenih videaa! Svaka cast! Svi kostantno napredujete! Zao mi je kao psu sto nisam se uspio naci sa vama ovo ljeto. Jedva sam dobio godisnji od samo 2 tjedna koja su proletila kao vi na svojim 4S batkama! WolfAirMan na YouTubu
Odg: Racing quad - Team Hrvatska Reply #4958 – September 08, 2015, 10:00:21 am Fala decki ide mini dosta dobro, vrata ce biti rijesena do OS.. klase dogovorimo do tada. Klic sorry za onaj prelet al znas kad ono imas flow i steta ti ga uj***t
Odg: Racing quad - Team Hrvatska Reply #4959 – September 08, 2015, 10:08:21 am Ma nemaš frke, drugi put ja necu prekidat flow kad budeš ti namještao vrata Nema tih vrata koje divlaci ne mogu razvalit
Odg: Racing quad - Team Hrvatska Reply #4960 – September 08, 2015, 10:37:52 am Ja sam uspio odvozit dva kruga dok su jos bila citava vrata, ali mi je najvise zao sto nisam snimio onaj backflip pa kroz vrata, sve oslo u papar nakon crasha za coljom. Ali ovi malci na 5" propse su zakon, puno okretljiviji i nisam skuzio da su sporiji
Odg: Racing quad - Team Hrvatska Reply #4961 – September 08, 2015, 11:32:28 am opet klase spominjete... nema nas dovoljno za takvu podjelu...open class i bok
Odg: Racing quad - Team Hrvatska Reply #4962 – September 08, 2015, 11:35:18 am Kakva su pravila za utrku? Što ako netko promaši vrata? Kaznene sekunde? Koliko? Ne smije se isplatiti da netko pravi male kružiće oko starta >:( Što za rušenje gatea? Prekid utrke ili nastavak uz obvezno prelijetanje na tom mjestu? Pretpostavljam da onom tko se zabio neće trebati još i kaznene sekunde.Što ako netko padne i ne može se dići (ne mislim na pilote i alkohol), zbog sigurnosnih razloga? Na videu ima bliskih prelijetanja. Ubacujemo safety copter? Privremeno zaustavljamo utrku?Spec klasa je obično 5" / 3s. U to se svi možemo uklopiti.Stariji od 40 bi trebali biti u posebnoj klasi. ZMR250 - DYS BE1806 - Blueseries 12A - CC3D
Odg: Racing quad - Team Hrvatska Reply #4963 – September 08, 2015, 11:46:02 am Quote from: Adder on September 08, 2015, 11:35:18 amKakva su pravila za utrku? Što ako netko promaši vrata? Kaznene sekunde? Koliko? Ne smije se isplatiti da netko pravi male kružiće oko starta >:( Što za rušenje gatea? Prekid utrke ili nastavak uz obvezno prelijetanje na tom mjestu? Pretpostavljam da onom tko se zabio neće trebati još i kaznene sekunde.Što ako netko padne i ne može se dići (ne mislim na pilote i alkohol), zbog sigurnosnih razloga? Na videu ima bliskih prelijetanja. Ubacujemo safety copter? Privremeno zaustavljamo utrku?Spec klasa je obično 5" / 3s. U to se svi možemo uklopiti.Stariji od 40 bi trebali biti u posebnoj klasi.Dobra pitanja ;)1) za promašena vrata ja sam skroz za kaznene sekunde... 3-5sec2) za rušenje gate-a diskvalifikacija onog tko je rušio i prekid utrke pa ponovni start... za sad nema namjernih rušenja, ali kad su natjecanja u pitanju bit će sigurno i toga pa se lako dogovori to pravilo u hodu.. do tad možda sklepamo neka koja nisu tak lako rušiva :)3) Tko padne ostaje dolje do kraja utrke, utkre su ionako kratke pa ne bi trebalo predstavljat problem za vtx ak stoji koju minutu uključen. U iznimnim slučajevima prekid utrke (požar i sl.)4) klase prepuštam ostatku da dogovori... :)5) zašto ?
Odg: Racing quad - Team Hrvatska Reply #4964 – September 08, 2015, 11:49:03 am Slazem se sa Backspinom, sto se tice klasa, mislim da nas nema puno pa mozemo svi u isti kos