Pozdrav svima November 24, 2013, 12:42:15 pm Pozdravljam Vas sve iz Vukovara ... evo me... odlučio se vratiti polako u ove naše "vode".... u nabavi sam svega i svaćega pomalo bez žurbe i kao po starom dobrom običaju klepam nešto da poleti do proljeća ... vedro nebo i miran zrak želi vam vukovar
Odg: Pozdrav svima Reply #1 – November 24, 2013, 12:46:34 pm Pa gdje si prijatelju stari? Ovaj hobi i forum je bio poprilično osiromašen bez tvoga prisustva. Već sam mislio da tražiš Titanik i da su ti narasle kožice između prstiju.Drago mi je da si ponovo u sedlu. Je li ti trenutna lokacija Vukovar ili Pula?Srdačan pozdrav i dobrodošao nazad¨Željko www.rcskymodels.co.nf
Odg: Pozdrav svima Reply #2 – November 24, 2013, 12:53:13 pm To Zlajo ! Javi kad model bude spreman za presvlacenje, a nadam se da cemo se vidjeti i prije.
Odg: Pozdrav svima Reply #3 – November 24, 2013, 01:00:01 pm Hehe , život se vraća u normalu , staro društvo tu je pa i volje ima ... bit će onaj mali niskokrilac trenutno u gradnji do proljeća na nebu ... vedro nebo i miran zrak želi vam vukovar
Odg: Pozdrav svima Reply #4 – November 24, 2013, 04:59:13 pm Ajde da se i tebi vratila volja konačno.Onaj tvoj niskokrilac je još živ Letim s njim po ljeti. Ovdje treba ići potpis - no ja sam nepismen.
Odg: Pozdrav svima Reply #5 – November 29, 2013, 04:02:45 pm pozdrav i od mene Debljina je ozbiljan medicinsko-estetski problem koji se može riješiti dijetom, a glupavost je medicinsko - socijalni problem koji se NE može riješiti.YT kanal http://bit.ly/2lAbpIe
Odg: Pozdrav svima Reply #6 – December 09, 2013, 06:59:49 pm Živjeli mi stari majstori , hvala što me se sjećate ..kad krenem u nabavku javim Vam se svakako , treba mi sve , stanica , servići , punjač i baterije ...sreća da ide zima pa je radionica prioritet... nadam se da će do proljeća sve opet biti po starom jer život se konačno sredio i nadam se da me ništa neće iznenaditi.... vedro nebo i miran zrak želi vam vukovar