Hitec aurora i telemetrija December 12, 2013, 12:07:41 am dali je moguće i kako spojiti telemetriju od aurore da se podatke vidi na ekranu od fpv-a Leti samo leti :-)
Odg: Hitec aurora i telemetrija Reply #1 – December 12, 2013, 09:01:22 am ovako, imaš lijepo i vrijeme leta i dvije voltaže.https://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__35419__Super_Simple_Mini_OSD_System_for_FPV.htmlvrlo jednostavno za spojiti, s malo kablova(meni je to na onom quadu od 90 minuta jer ima par grama)jer ne mora video signal prolaziti kroz njega(kao kod nekih ozbiljnijih sustava), već može raditi kao piggy back, samo dodaje svoj overlay na stream.
Odg: Hitec aurora i telemetrija Reply #2 – December 13, 2013, 11:51:55 pm a u dolasku mi je original gps neki senzori i tako te popratne stvarčiceHvala dr.Tom Leti samo leti :-)
Odg: Hitec aurora i telemetrija Reply #3 – December 14, 2013, 09:15:09 am Koliko si platio gps i sve ostalo za telemetriju?(Onaj hub i senzore)Jer za nekih 120 dolara dobijes pravi osd sa svim tim funkcijama, i ispisom na ekranu, kao sto sada zelis ove hitecove.A kao bonus i rth u slucaju pucanja signala.
Odg: Hitec aurora i telemetrija Reply #4 – December 14, 2013, 11:19:56 am Includes Sensor Station Blue and Optical RPM, Magnetic RPM, 4 Temperature, GPS, C50 Amp, C200 Amp, and Volt Sensors. To je 200$ e sad znam da se moze spojit da se vidi na kompu preko hpp22 i na aurori ali neznam dali moze na ekranu od fpva, ima i onaj dodatak za iphe ali to je ekstra ili onaj dio za spajanje na komp bezicno Leti samo leti :-)
Odg: Hitec aurora i telemetrija Reply #5 – December 14, 2013, 01:09:49 pm Šteta Miskio sam da si dobio za dosta jeftinije negdje....Jer to ti koristi za skala modele da imaju sve podatke da ne zaribaju masinu i slicno.A za fpv nije prakticno kao sto vidis gledati u cvike/tv i u auroru.Pogotov ti sve nazalost pada u vodu kada se upustis za pravo u fpv pa pređeš na 433.Onda nemas ni na stanici vise
Odg: Hitec aurora i telemetrija Reply #6 – December 14, 2013, 08:18:20 pm sorry sad sam skužio da sam stavio krivu cijenu to je od stalnog naručivanja nekakvih stvari pa mi se sve razmiješa u glavi, to je bilo da cca nekih 210$ ali sam dobio za nekih 60-70$Šta se tiče 433 neznam kad ću brzo ovo mijenjat, skup je ovaj naš hobi! Leti samo leti :-)