TBS Disco PRO homemade December 12, 2013, 11:33:37 am Malo iz dosade isao složiti TBS Discovery PRO quad, naravno kopirati približno kako izgleda i dodati malo svoj štih. Prioritet je bio da napravim što lakši quad sa gimbalom, Težina sa gimbalom i kamerom je 1200g što mi je super. Naravno nemam love za Zenmuse nego sam stavio Majkov Jazz DDG Lite gimbal koji sa kamerom i elektronikom teži 190g i radi perfektno. Uglavnom kompletan quad sa 2 x 2200 3S batkama je oko 1500g. Što se tiče setupa niišta nepoznato, Naza Lite sa GPS-om, Blueseries 30A simonk regleri, Emax 920kV motori, 10" propovi.Prvi maiden je prošao ok, , stabilan u zraku , još moram gainove podesiti, ali sa stock gainovima radi superPar slikica
Odg: TBS Disco PRO homemade Reply #1 – December 12, 2013, 11:40:32 am Dobar je, dobar. Budes okacio koji video, po tvom obicaju? Pretpostavljam da ide i fpv oprema gore? Ili si vec montiral? Edit:koji su to motori na gimbalu?
Odg: TBS Disco PRO homemade Reply #2 – December 12, 2013, 12:06:20 pm Nemam pojma koji su motori, to sam uzeo u kompletu od Majka, ali su ful mali I lagani I rade svoj posao. Ici ce kasnije I FPV , to se podrazumjeva, hehehe, ali prvo moram sve podesiti
Odg: TBS Disco PRO homemade Reply #3 – December 12, 2013, 12:13:08 pm Quote from: sekile on December 12, 2013, 12:06:20 pmNemam pojma koji su motori, to sam uzeo u kompletu od Majka, ali su ful mali I lagani I rade svoj posao. Ici ce kasnije I FPV , to se podrazumjeva, hehehe, ali prvo moram sve podesitiNaravno Koje ti je vrijeme letenja sad? Ako si mjeril?
Odg: TBS Disco PRO homemade Reply #4 – December 12, 2013, 04:20:20 pm Odlično izgledaPosnimamo ga večeras sa novom GoPro 3+, pa odemo na pivce
Odg: TBS Disco PRO homemade Reply #5 – December 12, 2013, 07:38:06 pm Too Šokree.Quad super izgleda,posebno mi se sviđa karbon Budemo sutra malo letili zajedno oko onoga tvoga poznatoga dimnjaka
Odg: TBS Disco PRO homemade Reply #6 – December 12, 2013, 09:12:49 pm Je buš letio ak poneseš stanicu i NE odjuriš na lignjice
Odg: TBS Disco PRO homemade Reply #7 – December 12, 2013, 09:43:56 pm Haha, jesi vidio fake carbon, malo da nabacim šminku. Možemo sad oko dimnjaka, taman se puši iz njega ko ludo tak da bude zanimljivije
Odg: TBS Disco PRO homemade Reply #8 – December 12, 2013, 11:37:24 pm Carbon look - e to te ja pitam Čekam video o mašini! COME IN PEACE & GO IN ONE PIECEJeti DS16 Carbon Line & Electric Helis
Odg: TBS Disco PRO homemade Reply #9 – December 12, 2013, 11:46:51 pm Hehe, ma nije to neka mašina, nije to ni sjena prijašnjem kojem sam imao. Ali carbon look je spika opaka. Danas ulovim pola sata vremena da ga dignem u zrak i ćovječe skupi se odmah 20 ljudi, nemaš gdje sletjeti moram se preseliti u neku šumu , ali svi mislili da je karbonac, a ono viroplast sa folijom . Naravno Franky bude neki video , samo da me ovi na poslu prestanu maltretirati i da bar jedan dan po danu dodjem doma
Odg: TBS Disco PRO homemade Reply #10 – December 13, 2013, 12:02:39 am Dobro je kad se skupe ljudi, trebaš vidit kad se skupe psi COME IN PEACE & GO IN ONE PIECEJeti DS16 Carbon Line & Electric Helis
Odg: TBS Disco PRO homemade Reply #11 – December 13, 2013, 12:09:52 am Ma psi su zakon, imam jednu tu livadu gdje ih bude milion i najviše vole nateravati Dexa, neznam jer zbog boje ili zato sto malo cvile motore pa ih to privlači , uglavnom ekipa jedva čeka da dodjem i rastrčim pseta . Haha sad sam sjetio , jednom ostavim tako Dexa na travi, a beštija pseća dodje i zapiša ga, sva sreća da je Dex oklopljen ko kornjača
Odg: TBS Disco PRO homemade Reply #12 – December 13, 2013, 12:16:51 am Quote from: sekile on December 13, 2013, 12:09:52 amMa psi su zakon, imam jednu tu livadu gdje ih bude milion i najviše vole nateravati Dexa, neznam jer zbog boje ili zato sto malo cvile motore pa ih to privlači , uglavnom ekipa jedva čeka da dodjem i rastrčim pseta . Haha sad sam sjetio , jednom ostavim tako Dexa na travi, a beštija pseća dodje i zapiša ga, sva sreća da je Dex oklopljen ko kornjačaNadam se da ovo DeX ne čita COME IN PEACE & GO IN ONE PIECEJeti DS16 Carbon Line & Electric Helis
Odg: TBS Disco PRO homemade Reply #13 – December 13, 2013, 12:25:43 am Ma ja se uopće više čudim da je taj quad još čitav koliko ga ubijam, ali tvrdoglav je i neda se. Ali čekam prvi snijeg da nabacim jedno sanjkanje s njim, hehe
Odg: TBS Disco PRO homemade Reply #14 – December 13, 2013, 12:33:54 am Quote from: sekile on December 13, 2013, 12:25:43 amMa ja se uopće više čudim da je taj quad još čitav koliko ga ubijam, ali tvrdoglav je i neda se. Ali čekam prvi snijeg da nabacim jedno sanjkanje s njim, heheNe bilo ti teško snimi to, treba više videa gdje je neki razonodni program u tjeku Sve sama neka ganjanja rekorda (osobnih), testiranja... Pa ili radi ili ne radi dobro, pa snimi ovako-onako, mene isto već neko vrijeme nagovaraju da dignem bocu kole jedno 100m u zrak i otkačim, mislim da bi mogao to napravit pa da se malo smiju COME IN PEACE & GO IN ONE PIECEJeti DS16 Carbon Line & Electric Helis