Letenje u Sinju-Piket December 12, 2013, 08:23:15 pm Ovi vikend ne obavezno okupljanje pa ko ima volje i vrimena neka navrati. Nas četvero,petero smo skoro svako popodne jer šteta je ovako vrime ne iskoristiti. Pozdrav i vidimo se!
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #1 – December 12, 2013, 10:35:22 pm Hoće li bit jedriličara i padobranaca za vikend ? down with the gravity
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #2 – December 12, 2013, 11:02:19 pm sutra ću imati točnu informaciju pa objavim čim saznam.
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #3 – December 13, 2013, 01:55:47 pm Evo saznao sam točne informacije.Subota je rezervirana za jedriličare i oni će letiti na vitlo,a nedilja je slobodna. padobranci neće skakati do 28.12.znači ko ima vrimena i volje i ako vrime bude ok. nedilja je naša.pozdrav i vidimo se!
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #4 – December 14, 2013, 10:41:45 pm http://www.yr.no/place/Croatia/Split-Dalmatia/Sinj/Prognoza za sutra je na našoj strani. Na aerodromu neće biti padobranskih skokova ni jedriličara pa tko želi može doći letjeti.Pozdrav iz Sinja!
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #5 – September 12, 2014, 03:38:50 pm Na Piket nismo došli kada je Skipi ljubazno pozvao , ali smo se našli 6.Rujna i uz iznimno jak vjetar obavili nekoliko zanimljivih letova.Čak sam napravio i moj drugi YT zahvaljujući ljubaznom i strpljivom Ivanu Novaku ,zvanom FlyMe to TheMoon. Clip je značajan samo zbog vjetra od 8 mtrs/sec,primjećujete kako me snažni Romano pridržava, da mojih 74 kg ne otpuše udar SE.....a za lošu kvalitetu snimke, optužite moju očajno lošu kameru...a može i autora. http://www.youtube.com/watch?v=KZF5sL3zhXU# Na fotki su uz mene moje drage kolege s lijeva na desno :Mićo ,Romano,Ante,Davidino i Sandro i nikako ne smijem zaboraviti Romanova kućnog ljubimca Jackiea..... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #6 – January 16, 2015, 06:14:08 pm Jel se naziru kakvi susreti na piketu? I never crash, I simply have a trick where I use impact with the ground to revert my model back into kit form
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #7 – January 16, 2015, 09:00:01 pm Živio Ante , prognoza za vikend :Jako jugo,mogućnost kiše ....moja malenkost neće doći.A Tebi i ekipi LP. Mes Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #8 – March 13, 2015, 07:52:50 pm kad ćemo u zrak??? obožavam sebe osobito kad sam grozan
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #9 – March 13, 2015, 08:03:05 pm Pozdrav ekipi iz Sinja, moga bi i ja koji vikend navratit:) Ich seh den Wald vor lauter Baeumen nicht!!
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #10 – March 13, 2015, 08:07:30 pm Također lijep pozdrav svakako navrati samo da se vrijeme malo učini Sent from my iPhone using Tapatalk obožavam sebe osobito kad sam grozan
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #11 – March 13, 2015, 09:16:10 pm trebalo bi organizirat nesto I never crash, I simply have a trick where I use impact with the ground to revert my model back into kit form
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #12 – March 13, 2015, 10:10:42 pm A i ja to govorim treba vidit s mićom,sandrom i ostalimSent from my iPhone using Tapatalk obožavam sebe osobito kad sam grozan
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #13 – March 14, 2015, 12:12:54 pm Evo kazu sandro i mićo da su padobranci i jedrilice okupirale piket tako da za vikend ništa![emoji22][emoji22]Sent from my iPhone using Tapatalk obožavam sebe osobito kad sam grozan
Odg: Letenje u Sinju-Piket Reply #14 – March 14, 2015, 03:40:18 pm u nedilju znaci nista? Stalno nešto krpam