A što je ovom što ovaj jede December 18, 2013, 02:58:29 pm WORLD CHAMPION RC Helicopter pilot Demonstrates his Awesome Skills www.jazz-copter.com
Odg: A što je ovom što ovaj jede Reply #1 – December 18, 2013, 08:37:46 pm Hebe majku heliju na 1000 načina... https://t.me/pump_upp
Odg: A što je ovom što ovaj jede Reply #2 – December 19, 2013, 08:43:06 am Kak leti obrnuto, da stvara potisak u suprotnom smjeru?Kaj toliko može zakrenuti lopatice rotora da daju kontra potisak?Koje to uopće poteze palica na stanicama moraš raditi za ove pokrete? https://t.me/pump_upp
Odg: A što je ovom što ovaj jede Reply #3 – December 19, 2013, 10:16:38 am Moze okrenuti potisak samo malo slabije nego kaj moze da ide prema gore Palica stoji u sredini, prema dole je potisak za dole a prema gore potisak za gore
Odg: A što je ovom što ovaj jede Reply #4 – December 19, 2013, 02:27:37 pm Ovakvi majstori brzo potroše potenciometre na palicama u stanici COME IN PEACE & GO IN ONE PIECEJeti DS16 Carbon Line & Electric Helis
Odg: A što je ovom što ovaj jede Reply #5 – December 19, 2013, 07:56:34 pm U jednom trenutku rotor je bio okomito možda 10 cm od zemlje, a ovo drveće i stupovi-ĐIZS https://t.me/pump_upp
Odg: A što je ovom što ovaj jede Reply #6 – January 14, 2014, 10:01:44 am TAREQ AL SAADI flying T-Rex 700 DFC in Turkey Fun Fly 2012 "Istanbul" www.jazz-copter.com
Odg: A što je ovom što ovaj jede Reply #7 – January 14, 2014, 10:40:24 am Od ovog bi dobil infarkt od uzbudenja.Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Lp,Alex
Odg: A što je ovom što ovaj jede Reply #8 – January 14, 2014, 10:42:21 am Jeli onaj dodir poda na kraju namjeran ili se malo zaje..?Bolesno. Trex 500 fbAurora 9
Odg: A što je ovom što ovaj jede Reply #9 – January 14, 2014, 11:40:25 am Quote from: sigor76 on January 14, 2014, 10:42:21 amJeli onaj dodir poda na kraju namjeran ili se malo zaje..?Bolesno.namjeran, radi to skoro uvije stalno brusi neki vrag. www.jazz-copter.com
Odg: A što je ovom što ovaj jede Reply #10 – January 14, 2014, 11:45:27 am Moram opet reć da mi ovo izgleda retardirano. Nikad se ne mogu suzdržat, sorry svima koji voze heliće Da bar jedan krug napravi normalan ili bilo koju stvar koja "lijepo" izgleda. Ovo mi je epileptični napadaj i Parkinson...odjednom
Odg: A što je ovom što ovaj jede Reply #11 – January 14, 2014, 11:51:49 am Istina to je točno, ali sposobnosti pilota u odnosu na bilo koji durgi segment u modelarstu su nemijerljive.Reakcija, brzina ,precoznost su samo neke.Svatko tko leti helikoptere može letiti avijončiće ali obrnuto baš i ne.Ne kažu bez veze da su helikopteri najteži za letiti.Krugove može svako radit ali to i ovako nije poanta.Uzmi na simu bilo koji helič pa ga probaj samo u rikverc letiti i raditi osmice i to samo na simu na livadi je to drugi par rukava. www.jazz-copter.com
Odg: A što je ovom što ovaj jede Reply #12 – January 14, 2014, 03:38:20 pm Tata mu ima naftno polje bušotina i kupio sinu godišnju proizvodnju helića, dok se naučio Kršite svoje koptere da biste ih bolje upoznali ! :-)A sada i avione! :-(
Odg: A što je ovom što ovaj jede Reply #13 – January 14, 2014, 04:32:15 pm Jazavče, nigdje nisam napisao da je njegov skill malen ili da je neki pilot aviona bolji ili spretniji od njega.Zašto se konstantno želite mjeriti sa letačima 3D aviona? To su dvije različite priče! Teže, lakše, bla bla bla.Ja samo kažem da ovo izgleda retardirano i da pokažem babi ovo na livadi poslala bi me natrag otkud sam došel
Odg: A što je ovom što ovaj jede Reply #14 – January 14, 2014, 05:03:29 pm Imaš pravo glupo je to uspoređivati moj bed.U ostalom nije niti bitno što je teže ako te veseli, to je to.Ono što sam htio reči ljudi nemaju pojma koliko je to komplicirano i teško za odletit.Neki misle da je foto montaža jer ne vijeruju što vide.Iskreno žao mi je što nema kod nas više helikopteraša, jer prije kad si došao na livadu mogao si sa nekim letit danas kad dođeš sa heličem na livadu ljudi samo što te ne pitaju, što je to.Katastrofa www.jazz-copter.com