daleko od ovoga sam ja u tome zaglibio, valjda se iskustvo ne broji u postovima
imam preko 15 narudžbi u HK-a i iz eu i iz global (HongKong, Fiji, Singapur) još od 2009, i jos stotine sa drugih stranica, brzine su tu negdje, ali u prosjeku, sa HK global je dosta sporije od drugih "global" stranica.
Izgleda da HK koristi "announcement" kod poštanskih ureda.
Nakon što je narudžba "printed" oni težinu paketa mjere, šalju pošti primaoca i dobijaju tracking kod od pošte, a isporuka iz skladišta od poštanskog ureda na špediciju traje dok se ne napuni kontejner.
Tako stvari na skladištu mogu bit i po mjesec dana, a da nisu u Backorderu već stoji da su poslane, samo čekaju da im se napuni kontejner da imaju veće premije od pošte...
Problem u svemu je 48 sati za slanje koje garantiraju, a ne ispunjuju, već varaju ljude, pa se zna dogodit da već 3 od 7 pošiljka sa globala do mene putuju preko 2 mjeseca.
Garancija svih tih pošta je max. 31 dan na sve vrste pošiljki + nekih 20% za blagdane - za cijeli svijet.
Zadnjih 7-8 mjeseci se sve usporilo, a njihov support onemogućava da se ikome žališ i prijaviš išta, ili bar mi objasne 48 satnu garanciju.
I dalje stoji pitanje koliko znate o tome da "no tracking" dolazi brže od "tracking" pošiljki.
Do sad sam sve tracking imao, pa neznam za uspoređivat. Sad sam naručio 3 pošiljke od jednom, 2x "no tracking" i 1 "international tracking", pa da imam šta za uspoređivat