S tim modulima ti je skroz cudna prica, lani su ih u vecini njemackih i austrijskih shopova rasprodavali po cijeni 1 € za komad ( da, nije zajeb, jedan euro) jer su procijenili da vise nece biti potrebe za njima na trzistu ali izgleda da su Frsky stanice promijenile pricu jer sve dolaze sa JR modul lezistem pa se ovi moduli opet traze. Ja sam ga nasao po cijeni oko 50€ u nekom njemackom shopu ali nisu slali u HR pa su ga poslali mom rodjaku u Njemackoj a on ga proslijedio meni busom (jutro stiglo).
Znam da 50 € nije malo ali s obzirom na to da imam 6 M-link receivera i Royalku mislim da je ovo pametno ulaganje (ako takvo postoji u nasem hobiju)
Napravit cu i trainer kabel tako da mogu uvik nekoga povesti sa sobom da se malo oproba u letenju.
Taranis je hardverski jedna srednje kvalitetna stanica koju se uvik moze poboljsati ali zato briljira softwerski, Open Tx je ono sto je nekad bio MPX 4000 a po meni ova nove stanica od Multiplexa, Profi TX je totalni promasaj, cijena paprena a mogucnosti ne bitno bolje od stare dobre Royal Pro.
Uh sto sam se raspisao