Pozdrav,
Luka, de mi reci kako se Falke ponaša u zraku. Gledao sam nekoliko (rijetkih) YT videa, i nisam baš impresioniran.
U današnje vrijeme, nabavka DLG-a i svega ostalog se mora dobro planirati. Dvojio sam se između Dream Flight Libelle i Vladimirovog ELF-a.
No, nešto je tako privlačno u tom ELF-u. Tako lijepo leti i što je meni najbitnije - ne želi sletjeti (valjda imam traume od pokušaja da ova moja daska ostane u zraku).
Tako da je izbor sužen između ELF-a
plave boje i ELF-a
crvene boje.
Znam da je skup, ali ako budem uspio savladati moju potrebu da pravim (kemijam, kako Varadero kaže) kojekakve 'zamaloleteće objekte' (skraćenica: ZLO), možda u par mjeseci i skupim novac za ELF-a.
U međuvremenu, sa materijalom koji imam, počeo sam praviti šablone za još jedan ZLO, nešto što bi naizgled bilo jednostavno za naptaviti, no ne znam točno koliko je vrijedno truda.
http://flitetest.com/articles/cheap-simple-foam-dlg-with-good-performanceSamo slika i par podataka, točna uputstva za izradu ne postoje. Pošto je u pitanju samo trud, ne preveliko novčano ulaganje, kako bude-bude, valjda će letjeti.
LP,
milan
---