Odg: Quanum DIY oćale za sirotinju
Reply #87 –
Evo moje, poslikao sam prije 2 mjeseca, a nikako da stavim tu. Uglavnom, nabavio sam kuciste od Quanumica, no to je puno prekratko, i samo se vrti u glavi nakon 2 minute nošenja.
Onda sam odlucio produziti, pa sam izrezao od crnog EPP-a produzetak u koji sam ukopao monitor (onaj za 35 usd sa DX.com), izbusio odmah rupe za menu tipke.
I to je malo vuklo oci s lecom, pa se vrtilo. E tad sam produzio sa jos EPP-a, i to je pun pogodak. Bez problema mogu imat to pola sata na glavi, bez glavobolje, nista se ne vrti u glavi, i slika nije izoblicena preko lece. Leca je sa ebay-a, nije ona quanum, jer su te neke šugave mutne i žute, i dosta izoblice sliku.
Na kraju sam smanjio masu na minimum tako da sam boscam 832 prijemnik izvadio iz kucista, pa samo na cicak traku na vrh očala. Takodjer sam skratio sve žice.
Stavit cu nekad u termobuzir taj boscam, moram ga kupit. Masa svega ukupno je oko 180-200 grama, bez baterije.
Inace, monitor sa kucištem, boscam sa kucistem, i kablovi daju dosta na masi, a to sve nije baš jednostavno drzat na glavi. Ovako lagano doslovno ne primijetim da nosim. Slika je super, ja zadovoljan. Budem okinuo sutra preksutra kad budem letio.