Odg: VELIKI AVIONI Reply #750 – July 26, 2017, 10:31:21 am Pero , nasmijao me naziv firme : '' Zračno-brodska kompanija''...oni barem imaju polu- avione a mi ukinuli Europen Coastal Airlines ..... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: VELIKI AVIONI Reply #751 – July 26, 2017, 11:59:45 am Quote from: Pero1969 on July 25, 2017, 12:32:52 pm@Mes nema na čemu. A i ovak u zadnje vrijeme na ovoj temi praktički samo nas dvojica ''tipkamo'' ... Vi samo ''tipkajte'', mi ostali citamo... Ja osobno nemam ni znanja ni informacija o "velikoj aviaciji" stoga vrlo rado procitam vijesti vezane o istoj, a najvise me zanimaju mitovi i "price" aktera HRZ-a, raznih zavoda itd...
Odg: VELIKI AVIONI Reply #752 – July 26, 2017, 12:09:58 pm Hvala Beli ! Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: VELIKI AVIONI Reply #753 – July 26, 2017, 04:31:27 pm Hrabar ili ludhttps://m.youtube.com/watch?v=drw4jxgYILw
Odg: VELIKI AVIONI Reply #754 – July 26, 2017, 05:44:14 pm Dobar je dobar!! I hrabar i malo lud. Kak i mora bit pravi pilot. Svaka čast.Ne vidim cijeli kokpit no, po gornjem dijelu kolko se vidi je definitvno pilatus PC-9. I to najvjerovatnije naš. No nemora značit. Ovo u naslovu brisanje Istra mi niš ne znači, jer definitivno ne poznam teren i po tome ne mogu procjeniti dal je to snimano kod nas i gdje,a ne vidim cijeli kokpit pa po njemu nemogu potvrdit da je definitivno naš PC-9M iz Zadra.Možda tu na forumu ima neko odozdola iz Istre pa po ovim vijaduktimai kanalima može procjeniti gdje je to i potvrditi da je to stvarno kod nas.No ko god da je, svaka mu čast, za snimak. Naravno, ako gledamo to kao entuzijasti,onda je sve ovo super, atraktivno i predivno za vidit i neznam šta sve ne...No ako gledamo s profesionalne strane, onda je to totalno nepromišljeno i da ne velim još nekakvo... neku težu riječ.Zbog nekih takvih stvari kao npr. na 3:15 može se izgubit letačko zvanje i bit skinut s letenja...Malo me čak čudi da je taj video tak stavljen javno na You tube, jer ako je naš i snimak dođe u krive rukemožda bi moglo biti i sankcija za ''nekog'' akose sazna ko je i ak je taj još u sustavu.Nije to letenje baš po PS-u kak bi nekad rekli ... tnx kolega Belović
Odg: VELIKI AVIONI Reply #755 – July 26, 2017, 06:35:56 pm Prvi dio snimka je Buzet,dolina rijeke Mirne, sa lijeve strane Motovun i prema Ponte Portonu a ostali dio snimka cu jos provjerit.
Odg: VELIKI AVIONI Reply #756 – July 26, 2017, 08:46:46 pm Ovo je genijalno!Izgleda da je vlasnik YT kanala ugasio isti, tak da ce i taj video uskoro "isparit", cudno da jos nije.A kaj se tice rasprave o avijaciji, citam i ja ali ne pisem jer nemam kaj pametnog za napisat Ak bude koja rasprava o jedrilicama mogao bih se ukljucit, mada sam i tu totalni noob
Odg: VELIKI AVIONI Reply #757 – July 26, 2017, 08:54:07 pm Daj Robi ne gnjavi i ne budi skroman.....ti si uistinu veliki talent ali događa ti se ,kao i svima nama ........život !Voli te barba Mes i javljaj se što više jer će mo se ''ugasit'' Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: VELIKI AVIONI Reply #758 – July 27, 2017, 01:46:39 am Naravno da je predmetnuti video skinut i nema ga više na YouTube-u ...Ko je skinuo, skinuo je. A ko nije ... jbg, više sreće drugi put. Ja jesam !
Odg: VELIKI AVIONI Reply #759 – July 27, 2017, 06:31:21 am Sreckovic ja sam nazalost zakasnio.. a koliko citam akter ove price, mogao bi snositi sankcije zbog ove avanture
Odg: VELIKI AVIONI Reply #760 – July 27, 2017, 09:17:02 am Tko je akter? Di čitaš? Daj neko linkovlje
Odg: VELIKI AVIONI Reply #761 – July 27, 2017, 11:27:42 am he he ajde samo za vas usporene, koji su prespavali jučerašnji dani nisu pogledali video iz predhodnih postova, probajte ovdje,mislim da se trenutno može tu vidjeti (vidjeti, ali ne i skinuti...):https://www.facebook.com/sasa.juvan/videos/vb.541954057/10154291249874058/?type=2&theater
Odg: VELIKI AVIONI Reply #762 – July 27, 2017, 01:37:25 pm Svojevremeno je fora bila proletiti galebom ispod mosta u Mostaru ...Drugo vrijeme, druga država, drugi avion, drugi most, ista vrsta u kabini ... Outrage Fusion 50Futaba T14SG
Odg: VELIKI AVIONI Reply #763 – July 27, 2017, 08:51:46 pm Quote from: Ivan Ri on July 26, 2017, 06:35:56 pmPrvi dio snimka je Buzet,dolina rijeke Mirne, sa lijeve strane Motovun i prema Ponte Portonu a ostali dio snimka cu jos provjerit.U pravu si Ivane !Nakon što si spomenuo Mirnu ... malo sam kopao po Google Earthu i pronašao viadukt pod kojim prolazi ! Briše većinom po kanalu, tj iznad korita rijeke Mirne prema moru.Oko 3:00 sa izravna i šiba ravno prema viaduktu preko Mirne i prolazi ispod njega i odmah iznad starog mosta koji je odmah par metara iza viadukta te nakon što mu ostane ono imanje s desne strane oštro skreće udesno ....Malo sam se igrao s Paint-om i ...evo slike s Google Eartha koje to potvrđuju !
Odg: VELIKI AVIONI Reply #764 – July 27, 2017, 09:17:34 pm Quote from: belovic on July 27, 2017, 06:31:21 amSreckovic ja sam nazalost zakasnio.. a koliko citam akter ove price, mogao bi snositi sankcije zbog ove avanture Evo kolega Belović samo za vas (i ostale koji nisu stigli a žele)ovdje trenutno možete skinuti brisanjac sa PC-9 M iz 93.ZB zemunik ! Ovaj put požurite! https://uploadfiles.io/3ohkp