Odg: Letenje u Zadru Reply #15 – March 05, 2010, 10:37:20 am Svakako Jebo struju, samo nitro i benzin.
Odg: Letenje u Zadru Reply #16 – March 05, 2010, 05:22:19 pm Pozdrav prijatelju .. Mogu ti reći da je tehnologija izrade elektro zrakoplova jako napredovala tako da si i sam mogao vidjeti na linkovima od diogena koliko... dosta sam čitao o ovom aviončiću koji spada u ultra lake pa ponavljam link da se vidi i u ovoj temi.. a svako ima svoj izbor i ako uživa u tome netraba ništa mjenjati .. uspješne letove želi ti PZD...Sky's the Limit: SkySpark 100% Electric Airplane Sets New Speed Record : TreeHugger vedro nebo i miran zrak želi vam vukovar
Odg: Letenje u Zadru Reply #17 – March 05, 2010, 05:40:36 pm Ma sve je to ok ali ako me razumiješ ono što mislim reći to nisu avioni. To su lake ili ultralake letjelice bez neke suvisle primjene. Kad će interkontinentalni letovi s jedno 300-400 putnika voziti struja ili nešto tipa Red Bull Air Race avione pogoniti struja. Na to sam mislio kao i na heliće tipa Bell ili MI-8. Jebo struju, samo nitro i benzin.
Odg: Letenje u Zadru Reply #18 – March 05, 2010, 05:43:30 pm Postoji isto i helić al isto spada u ul kategoriju ..trebat će još puno vremena za veće avione .. a da nam naftni lobi nije "zagušio" TESLU onomad davno tko zna što bi sve na struju letilo nebom....YouTube - Helios Solar Powered Aircraft vedro nebo i miran zrak želi vam vukovar
Odg: Letenje u Zadru Reply #19 – March 05, 2010, 11:37:09 pm E ali mora mafija zaraditi na nafti jebiga. I ja bi volio imati što čišću energiju i što jeftiniju ali onda ne "prdi" a to nije to. Jebo struju, samo nitro i benzin.
Odg: Letenje u Zadru Reply #20 – March 06, 2010, 10:19:07 am Moram priznati da je i meni u početku nedostajalo brundanje motora SUS ali sam kod struje i tome našao riješanje pa sa određenim prolazima i usmjeravanjem zraka dobijam odličan zvuk kao da je u avinima turbo prob.. a i moram reće da sam se odmorio od krpa i zauljenih površina i ruku...puno je jednostavnije otići na livadu sa elektro nego sa sus modelima iako je doživljaj brundanja nenadmašan i vjerujem da ću u skoro vrijeme nabaviti neko benzinsko čudo isključivo da letim sa njim za svoj gušt.. al nemislim otići sa elektrike jer još jednom ponavljam- puno jednostavnija priprema i samo letenje...pozdrav Zadru i ekipi i nadam se da planirate doći u Vukovar... vedro nebo i miran zrak želi vam vukovar
Odg: Letenje u Zadru Reply #21 – March 06, 2010, 09:52:36 pm Evo malo prdekanja i cviljenja danas u Zadru: Funtana S140 - 1. let nakon zimskog sna Raptor 50 - livada 6.3.2010 Crvenko u zraku Jebo struju, samo nitro i benzin.
Odg: Letenje u Zadru Reply #22 – March 06, 2010, 10:34:24 pm CRVENKO mi se jako svidja,imas li sliku iz bliza,zelio bi ga bolje pogledati !
Odg: Letenje u Zadru Reply #23 – March 06, 2010, 10:46:10 pm Nemam ima vjerovatno kolega "Niram". Jebo struju, samo nitro i benzin.
Odg: Letenje u Zadru Reply #24 – March 06, 2010, 10:48:45 pm Quote from: mdrazic on March 06, 2010, 10:46:10 pmNemam ima vjerovatno kolega "Niram".ali mu se propeler vrti kod planiranja,to ga svlaci doleeeeniste bremzu uprogramirali na regleru,ili se varam
Odg: Letenje u Zadru Reply #25 – March 06, 2010, 10:59:39 pm Kočnica radi nego smo se ponekad zafrkavali s malim gasom i niskim letom. Jebo struju, samo nitro i benzin.
Odg: Letenje u Zadru Reply #26 – June 14, 2010, 11:13:26 am Zahvaljujući prije svega nesposobnosti i korumpiranosti rukovodstva AK Zadar, vlasti koja je samo prepisala odavno napisana pravila koja ne odgovaraju postojećem stanju na terenu već 20 godina, izgleda da više nigdje u širem Zadarskom području "NE SMIJEMO" letjeti modelima. Da dobro ste pročitali "U ŠIREM" području i ovo je nečuveno. Ako se ne riješi ova situacija uskoro bi mogao izumrijeti ovaj predivan hobi na Zadarskom području i svesti se eventualno na maketarstvo i to u zatvorenom prostoru a to bi uistinu bilo jako loše. Grade se razno razne pizdarije, ima se novaca za isto tako razne pizdarije, mladež je u totalnoj kurčini i kad se nađe jedna jako velika kritična masa ljudi zdravog razuma i krajnje pozitivnih namjera s ciljem privlačenja još većeg broja ljudi i mladeži onda stupaju na snagu JNA zakoni, nesposobnost određenih krugova ljudi i sve ode u 3PM. Žalosno ali istinito. Bojim se da će uskoro biti preplavljeni oglasi zadarskih modelara. Jebo struju, samo nitro i benzin.
Odg: Letenje u Zadru Reply #27 – January 15, 2012, 09:07:26 pm Evo malo snimki sa lagane burice danas u Ninskim Stanovima:MPX Blizzard on the windy day Starenje je neizbježno ali zato odrastanje nije
Letenje u Zadru Reply #28 – February 26, 2012, 07:35:23 am Jucer prekrasan dan, evo i video:http://www.youtube.com/watch?v=qAcrjJN1-9k&feature=youtube_gdata_player Starenje je neizbježno ali zato odrastanje nije
Odg: Letenje u Zadru Reply #29 – February 28, 2012, 01:23:24 pm Jedan brzi http://www.youtube.com/watch?v=n5ISSq5OCPw Starenje je neizbježno ali zato odrastanje nije