Momci, buduci ga letite, jel moze neko misljenje o ovome sto sam pitao? Dakle nemam osobnih iskustava pa samo nagadam citajuci po netu, Vision plus vs dvojka sa h3-3d i gopro?
Za snimanje videa Phantom 2 + H3-3D (ovaj link što si dobio), za igranje i slikanje Vision+, oba 2 su dobra za FPV.
Na Vision+ GPS prijem trpi smetnje od te njegove integrirane kamere, otprilike ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=e8g9vSLINZgRiješenje je zapravo full jednostavno, EMI Cu folijom ga prelijepiti iznutra, pokriti što veču površinu, jedino ne prekrivati rupice, zatim izolirat i sastavit, rezultat je zapanjujuč, nikad još na njemu nisam vidio brojku od 10 satelita sa pokrenutim snimanjem, uvijek se borio sa 5-6, ali danas nakon što sam to napravio pod ovako oblačnim vremenom u jako kratkom vremenu je dobio lock na zemlji, pokretanje snimanja nije rezultiralo gubljenjem niti jednom satelita, također i u zraku isto full stabilan prijem GPS signala, e sad bi mogli isprobati te waypointove pa nek sam vozi, šta ima veze.