Kad to gledam ubija me sto youtube napravi snimci, znam da je u originalu drasticno bolja.
Izgleda da yubito ili planira otvoriti premium acc koji se plaća kao na Vimeu,
ili jednostavno radi 'free for all' uploada, te financiranja samo putem reklama, ne žele streamati video onako kako je uploadan
jer u zadnjem primjeru fakat gledam koji je klinac snimci, sve puno kompresije, trza prilikom panorame(komadi slike 'zaostaju') i ne nudi 1440 već samo 1080p, a 2.7K fajl od 5min i cca2.5GB uploadan uredno gore.
dok kada se reklamira nova gopro4 tamo na webu vrte na yubito 2.7k i 4k pod opcijama streama.... ali ne za sve očito
netko je pitao za gumice,
kako kada, ako je toplije bijele,
ako je hladnije crne, jer se ne ponašaju isto.
a propove si označite pa nema beda,
ja letim na prvima već ohoho letova, nema zamora kao kod onih pred par godina DJI koji su pucali u letu sami od sebe.
netko je pitao zašto trese ako ih zamijeni, pa zato jer se guma balansira na felgi, ne odvojeno. pošto se oboje vrti na cesti dok auto vozi.
pa tako i prop, vrti se skupa s motorom,
i na jednome motoru radi ok dok na drugome trese, jer niti je motor svaki isti, niti prop a niti hvatište njih dvoje...
flomić u ruke i pišite, s donje strane propa jasno da ne bode u oči dok je model na tlu,
moji još nisu toliko krvavi da se ne vidi, ali sad bu zima pa će i manje nametnika biti u zraku