@Vedronebo: samo slaži! nemoj odustajati tako lako
@Boha: ja sam ipak stavljao fullrange receiver jer mi se nije dalo igrat sa mikrokonektorima, žicu sam izvukao van kroz plastično tijelo (na VD5M je dosta kratka pa ne znam oćeš uspjet) - receiver je zaljepljen naravno, u ćukcu sve mora biti dobro pričvršćeno
Baterija mi je zaljepljena jer je punim u modelu, kao i Saša. Prije toga je bila zaljepljena čičkom i preko nje samo stavi tanku trakicu selotejpa za svaki slučaj (kod bacanja oće sve pobjeć van iz modela

) - posebno pripazi na spoj baterije i receivera, ja sam zbog njega izgubio DeX-a na izbačaju. Dakle nema "biće dobro", neka bude odlično

Na elevatoru sam pushrod stavio na najmanji pomak kod servo arma, dakle najbliže šarafu (puno više nego dovoljno, ionako ćeš ga morat ograničavat), a na rudderu maximalni pomak (i to bi moglo još jače ali ok je). Na elevator sam stavio 50% expa kako bi bio precizniji, rudder 0 (iako bi mogao jedno 20 stavit čisto da ga manje koristiš)

Nikakav launch mode, znači kako letiš tako i startaš (jedino je potrebno model malo prema dolje potrimat ako puše)
Pripazi da ti servo armovi ne dotiču trup samog modela (plastiku), da ne zapinju za žice i ostalo.
Nekaj sam sigurno zaboravio ali samo pitaj.