FTDI usb adapter July 20, 2014, 06:51:27 am Trebam jednu malu pomoc. Naime jedan nasi novi kolega slaze multija i kupio je na ebayu CC3D kontroler. Ali naravno dosla je zbrikana, pa me zamolio ako postoji nacin da se slozi. E sad skuzio sam posto je klon plocica nazalost nije dosla sa bootloaderom i jedini nacin da joj upucam preko njezinog serial porta, ali za to trebam taj FTDI usb adapter kojeg nemam pa ako ima tko u ZG da posudi ili proda, svjedno , samo da probamo to sloziti jos dok je lijepog vremena.Ja imam onaj klasicni usb na serial sa RS232 konektorom preko kojeg sam flashao satelitske prijemnike, ali gledam pinout. Sve imam GND, TX, RX, ali nemam +5V pin, bar na shemama po netu, nisam mjerio unimeromZnaci trebam nesto kao na slici desno
Odg: FTDI usb adapter Reply #1 – July 20, 2014, 08:12:51 am Ovo? if ($znanje == NULL) {read FAQ; use SEARCH; use GOOGLE; } else { use mozak; make post; }
Odg: FTDI usb adapter Reply #3 – July 20, 2014, 10:23:02 am Hvala kolegi faldomaku na programatoru, stvarno se expresno javio I spasio situaciju. Idem se bacit na flashanje
Odg: FTDI usb adapter Reply #4 – July 20, 2014, 10:25:35 am Tko odmah daje .....dvostruko vrijedi !!! Umiruje saznanje da imamo ''Našeg čovjeka na forumu'' ,oli ti ga Renata... Krešo je i zaslužio.. Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: FTDI usb adapter Reply #5 – July 20, 2014, 12:03:30 pm Tnx Remote, ma zato i postoji ovaj forum, da si ljudi pomazu, druze i onda sve skupa ima nekog smisla. Kolegu Renata sam danas prvi put upoznao i nakon 5min razgovora vidis da je covjek ljudina . Renato jos jednom zahvaljujem
Odg: FTDI usb adapter Reply #6 – July 20, 2014, 03:45:54 pm Ozivio sam CC3D, , sat vremena ode samo tako , ali gust je kad vidis da makina radi, eto ako ikome ikad zatreba help nek se javi, sad znam kako izvesti reanimaciju CC3D-aRenato ipak su TX i RX bili kako je programatoru, nisu bili zamijenjeni
Odg: FTDI usb adapter Reply #7 – July 21, 2014, 11:07:39 am Ma Krešo (Dr. Ross) ,nema Te majka......zamjenio si Georga Clooneya u ''HITNOJ SLUŽBI'' ,i to veoma uspješno Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes