Odg: accucell kaze "connection break" Reply #15 – September 21, 2014, 04:47:35 pm Dali si probao mjeriti čeliju po čeliju, šta kaže?Jesi probao na drugi punjač puniti? Kudikamo je bolje znati o svakoj stvari ponešto nego o jednoj sve.
Odg: accucell kaze "connection break" Reply #16 – September 21, 2014, 05:02:47 pm Celija je jedna 3.9, jedna 4.Nemam drugi punjac.
Odg: accucell kaze "connection break" Reply #17 – September 21, 2014, 05:39:30 pm Bilo bi dobro da i to isprobaš prije nego je baciš u kantu za baterije. Kudikamo je bolje znati o svakoj stvari ponešto nego o jednoj sve.
Odg: accucell kaze "connection break" Reply #18 – September 21, 2014, 10:11:45 pm ako je bila u moru... stari odloži je na mjesto gdje se baterije odlažu i gotovo, baterije nisu skupe i kupi si drugu
Odg: accucell kaze "connection break" Reply #19 – September 21, 2014, 10:16:31 pm Quote from: rubazg on September 21, 2014, 10:11:45 pmako je bila u moru... stari odloži je na mjesto gdje se baterije odlažu i gotovo, baterije nisu skupe i kupi si drugubaš obrnuto ,skupe su, jer ih poštarina pojede,bar ja tako mislim .Ja već neko vrijeme nakon onog mog problema sa baterijom nemogu si priuštit tj. odvojit za jednu jedinu .Teška vremena prijatelju moj ,netko ih odnio. Visit my page:"MT-Style"
Odg: accucell kaze "connection break" Reply #20 – September 21, 2014, 10:20:01 pm ma znam ali ako se nezgoda dogodila s tim se treba pomiriti, drugi puta će se paziti a isto tako imaju grupne naruđbe koje treba pratiti, evo tomoooo radi naruđbu pa ako netko nešto treba...
Odg: accucell kaze "connection break" Reply #21 – September 21, 2014, 10:38:21 pm nespravne baterije koje su za bacit je najbolje čuvat u metalnoj kutiji recimo od one velike konzerve ili nešto slično tome ,može i sa poklopcem. .I uvijek se od tih baterija dade naprivit neka 2S ili 1S baterija za lagane modele kao što Diogen radi i svaku mu čast na tome,tko zna zna Visit my page:"MT-Style"
Odg: accucell kaze "connection break" Reply #22 – September 21, 2014, 10:57:52 pm Batka je ok,ali ocito jedna zica na balans konektoru nema spoja!Postoji mogucnost kada opteretis bateriju da ce svi spojevi i lemovi jednostavno nestati!Sol ubije bas sve!
Odg: accucell kaze "connection break" Reply #23 – September 27, 2014, 08:53:35 am Pa ESC ima cutoff da više ne radi throttle ispod nekog napona. Možeš ih isprazniti do kraja tako da mrdaš servače do iznemoglosti ili spojiš na neko trošilo. Mi na livadi obično probijemo šrafcigerom i vozi
Odg: accucell kaze "connection break" Reply #24 – October 19, 2014, 03:45:19 pm stavi u slanu vodu da se isprazni do kraja, cca 3 dana izvadi i može na odlagalište u protivnom može doći do požara!!!http://www.youtube.com/watch?v=E0dBCeOPw4c