Odg: Chemtrailsi nad Zagrebom.. Reply #105 – October 08, 2014, 04:33:54 pm Damire , da je to za javnost i da se javno provodi ugradnja , tankanje i ostale popratne radnje davno ne bi bilo zanimljivo.. već sam rekao , nema ni govora o nekom trovanju , jer iovako se već trujemo na tisuće drugih izvora .. koliko je meni poznato iz okom viđenih izvora na licu mjesta i razgovora , provodi se pod maskom zaštite od globalnog zagrijavanja a stvarna svrha međutim vjerojatnija je zbog poboljšanja rada uređaja na bazi elektromagnetnih valova određene tehnologije u vojne svrhe.. I da zaključim sa moje strane od teorije zavjere nema više ni "T" ... određene skupine provode odavno svoje zamisli u djelo .. vedro nebo i miran zrak želi vam vukovar
Odg: Chemtrailsi nad Zagrebom.. Reply #106 – October 09, 2014, 08:54:12 pm Kem kurtzi a ne trailsi. Ajde da bar neko stavi fotku od nekakvog disperznog sistema aviona a ne punjene utezima sa faze testiranja ili tankovima svodom na ispitivanju vortexa na tipovima krila, strujnica i pizdarija!!!. Ljudi koji sa avijacijom nemaju veze su to stvorili sebi u glavi, a da bi stavio kiflu na avion mora biti evidentirana na njemu. Ljudi ne trabunjajte gluposti. Chemtrails kao takvi kakvim ih vi zamisljate ne postoje!!! Skinite si flightradar 24 pa snimajte sumnjive avione koji nas truju. Ondabute skoro shvatili da vas truje Lufthansa, airfrance, croatiaairlines i ostale kompanije.... T14SGHTrex 700 DFC VBARDurafly P-51 "Old Crow"-
Odg: Chemtrailsi nad Zagrebom.. Reply #108 – October 09, 2014, 10:07:57 pm Kroejsaerlajns bi mogla, poznati smo po tome da volimo smrdati vlastiti narod.
Odg: Chemtrailsi nad Zagrebom.. Reply #109 – October 10, 2014, 09:07:52 am moram reci susedu da prestane na poslu ostavljati boce od coca cole u krilima iz zajebancije, ljudi postaju nervozni
Odg: Chemtrailsi nad Zagrebom.. Reply #110 – October 10, 2014, 07:06:29 pm Quote from: novizagi on October 10, 2014, 09:07:52 ammoram reci susedu da prestane na poslu ostavljati boce od coca cole u krilima iz zajebancije, ljudi postaju nervozni Bum bash poslikao kad radim dnevnu smjenu,ima nekih cjevčica kaj vire iza i ispod motora,nikad nisam kužio za kojeg vraga su one tam,a ne vidi se na kaj su spojene,oduvijek mi je to bilo sumljivo,a na lufthansinim kad radimo c-checjove isto,i hrpa čudnih rezervoara ima po avionu,a nitko ne kuži za kaj su,sad mi je malo po malo jasnije!
Odg: Chemtrailsi nad Zagrebom.. Reply #111 – October 14, 2014, 07:42:49 pm Sve puno chemtrailsa, to su valjda ko ovi s kombajnom jedan kraj drugog pustali Sent from iPhone using Tapatalk LP, Chris... gravity always wins ....
Odg: Chemtrailsi nad Zagrebom.. Reply #112 – October 14, 2014, 07:47:19 pm Zanimljivo , tema nije zamrla .. u UN se raspravlja i zna .. http://www.youtube.com/watch?v=3V-BGlNrxMI#t=413 vedro nebo i miran zrak želi vam vukovar
Odg: Chemtrailsi nad Zagrebom.. Reply #113 – October 22, 2014, 09:16:25 pm ..malo pojašnjenja .. vidim da više nije zanimljivo pa možda nekoga privuče...http://fas.org/spp/military/docops/usaf/2025/v3c15/v3c15-4.htm vedro nebo i miran zrak želi vam vukovar
Odg: Chemtrailsi nad Zagrebom.. Reply #114 – October 22, 2014, 10:21:27 pm Quote from: JockerSmoker on October 09, 2014, 08:54:12 pmKem kurtzi a ne trailsi. Ajde da bar neko stavi fotku od nekakvog disperznog sistema aviona a ne punjene utezima sa faze testiranja ili tankovima svodom na ispitivanju vortexa na tipovima krila, strujnica i pizdarija!!!. Ljudi koji sa avijacijom nemaju veze su to stvorili sebi u glavi, a da bi stavio kiflu na avion mora biti evidentirana na njemu. Ljudi ne trabunjajte gluposti. Chemtrails kao takvi kakvim ih vi zamisljate ne postoje!!! Skinite si flightradar 24 pa snimajte sumnjive avione koji nas truju. Ondabute skoro shvatili da vas truje Lufthansa, airfrance, croatiaairlines i ostale kompanije....E, ne diraj mi CA ... Nismo mi ništ tankali ... Da to imamo u rezervarima pol dizelaša po gorici bi ostavljali chemtrailse ... Outrage Fusion 50Futaba T14SG
Odg: Chemtrailsi nad Zagrebom.. Reply #115 – October 23, 2014, 01:14:00 am Aha, znači Croatia Airlines avioni ne ostavljaju trag iza sebe? To želiš reći?
Odg: Chemtrailsi nad Zagrebom.. Reply #116 – October 23, 2014, 10:31:33 am Oću reć da mi ne tankamo, mi samo iztankavamo ...Nekad je jeftinije podijelit keru djelatnicima nego platit INI zbrinjavanje ako moramo praznit rezervare.Inače ina toči, a pošto oni i proizvode (ili su proizvodili) kerozin, samo oni znaju što je unutra.Uglavnom to ide direkt u avion iz cisterne i nema sad tu neko da bi još ulijevao neke tekućine dodatno.Jedino čega se mogu sjetiti je ako imaš gorivo kontaminirano algama, onda ako je u dozvoljenim granicama količine algi dodaje se neka kemija koja ubije te alge i to sve onda izgara u motoru.Ali ako algi ima previše onda se gorivo mora baciti u golfove, pežoe i slične starije dizele koji podnose do 30% kerozina. Outrage Fusion 50Futaba T14SG
Odg: Chemtrailsi nad Zagrebom.. Reply #117 – October 23, 2014, 10:34:25 am Apropo tog "otpadnog" goriva, cijeli biznis je oko toga kako to gorivo vratiti u ispravno stanje, i operaciju adekvatno naplatiti (koga zanima poznatiji proizvođač opreme je HYDAC).Čim ga pretočiš u cisternu nema vraćanja u avion. Ali pretakanje iz aviona u avion je dozvoljeno. Outrage Fusion 50Futaba T14SG
Odg: Chemtrailsi nad Zagrebom.. Reply #118 – April 13, 2015, 12:25:40 am Malo da temu pokrenem da se ne ucrva http://www.youtube.com/watch?v=rOYA54k_8e0&app=desktop
Odg: Chemtrailsi nad Zagrebom.. Reply #119 – April 13, 2015, 07:08:06 pm Opet su nekog pocele "teorije zavjera" prati.... malo sunca - i odmah u glavu!! LP, Chris... gravity always wins ....