S obzirom da je ovo moj prvi kineski PNP model, sadrzajem sam ugodno iznenađen. Kao prvo pakiranje je vrlo dobro, model je zapakiran u 2 manje zasebne kutije, koje se nalaze u ovoj vecoj "reklamnoj" i tesko da se kod "normalnog" transporta moze ista ostetiti. Sam model je relativno kompaktan, pjena po cvrstoci slicna onoj Multiplexovoj, mada avion ima po se sebi vec nekoliko sitnih transportnih ostecenja, koja su nastala vrlo vjerojatno tokom proizvodnog procesa, odnosno pakiranja. Kad ga vec uspoređujem sa MPX elapor modelima samo da napomenem, da je povrsina skroz glatka gotovo bez tragova injektirnih diza, kojih ima tek nekoliko na sredini krila ispod trupa, te na donjoj strani... Netko je ocito vodio racuna o tehnologiji izrade te kvaliteti povrsine modela
Jedino sto mi se ne sviđa je obrada odnosno kvaliteta izlaznog ruba krila, posto ovo moje krilo ima na izlaznoj udubinu odnosno dvije ali barem nema brusenja suvisnog materijala kao kod MPX modela...
E da valja jos napomenuti, da krilo ima u donjoj zoni po 2 para karbonskih i staklenih letvica - ojacanja, te u uzduzno ojacanje elerona koje sprijecava vitoperenje materijala. Kvaliteta prilozenog i ugrađenog "hardvera" tj. "ruderhorna", prikljucnih vilica na glavama servomotora, vijaka... na prvi pogled izgledaju dovoljno kvalitetno i daleko premasuju sve dosad viđeno kod kineskih modela koje posjeduju kolege.
Toliko zasada o samom modelu, cekam jos da stignu batke i za vikend nadam se da slijedi test u zraku...
[attachimg=1]
"Reklamna" kutija modela
[attachimg=2]
Zasticen sadrzaj unutar 2 zasebne manje kutije
[attachimg=3]
Zuto sarenilo
[attachimg=5]
NTM motor 2836
[attachimg=4]
U grubo sastavljena pila
[attachimg=7]
Utor za horizontalac
[attachimg=6]
Ispod poklopca...
[attachimg=8]
Matice za pricvrscenje krila
[attachimg=9]
Poklopac se podize pomocu samoljepljive trake
[attachimg=10]
Klik-klak horizontalac...nadam se, da se pokretne povrsine nece vitoperit
[attachimg=11]
Sredisnji dio krila. Izgleda da su ga okrasili svim naljepnicama koje su imali po ladicama
[attachimg=12]
Donja strana krila... sipkice, letvice, zastite-skije za slijetanje...
[attachimg=13]
Prilozeni "hardware"