updejt rcx 280
Nakon zadnjeg crasha, ovaj puta ne mojom krivicom
frejm je pokupio najvise udaraca, tj pukao na mjestima gdje se sarafe odstojnici donje i donje ploce, 4 alu odstojnika se popigala skroz, sarafi ostali citavi, 6 rupa na frjemu ostale kolko tolko citave, dok su dvije na gornjoj ploci skroz razapete. od pocetka me mucilo kod tog frejma, posto je malo poveci od mog bivseg minija, to sto nemogu ugurat 2200 batku unutra a da ne viri par cm van frejma, i jos mi cg nije dobar pri tome.
Stoga, kada sam vec toliko ubio sve, isao je cijeli frejm na remont i pojacanje, a pri tome sam i premjestio naze kat nize, izmedju ploca gdje su ruke. Umjesto odstojnika koji je bio 5mm sada je 10mm, izmedju ruke i ploca, s time sam dobio extra mjesto u frejmu za bateriju po zelji, cak i 4s 2200 stane sada nutra. Naze je u 3d printanom kucistu, radi sigurnosti da se nebi nesto spalilo dolje posto je stisnito u sendvic sve. Visak pinova je odrezan i kablici su lemljeni direkt na naze. Na gornju dio frejma sam dodao jos jednu pregradu da prilikom pada ne trpe toliko alu odstojnici. U njusku su pored kamere ugurani immersion, 2 stabilizatora napona i frsky, gornji dio od donjeg je odvojiv sada sa 2 servo konektora i telemetrijom za frsky.
to bi bilo TO kaj se tice ovog frejma. Ako ga opet ubijem, sumnjam da cu ga ponovo slagat